Sales-Point.ro, suport în afaceri

2
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Sales-Point .ro te ajută

Sales-Point .ro te ajută

  Sales-Point.ro, suport în afaceri

Sales-Point .ro te ajută

Un prieten m-a rugat de curând să îi traduc o corespondență dintr-o anume limbă străină în limba română, referitoare la intențiile lui de afaceri. Este un om bine informat, dar la fel ca orice om care se respectă, atunci când are dubii asupra unui lucru cere ajutorul. Am tradus acea corespondență, dar tot odată i-am recomandat acestuia să apeleze şi la ajutorul altor specialiști, cum sunt cei de la   Sales-Point.ro.  Această companie de marketing,  este una nouă ce a apărut de curând pe piaţa românească. A luat naştere în 2015 şi deja are clienți de seamă. dar ce fac ei şi de ce am recomandat-o prietenului meu?

Sales-Point .ro, suport în afaceri

Cu ajutorul acestei companii este uşurat accesul către  domeniul trading – ului, sunt aduse noi oportunități de trading online în atenția publicului interesat din România.
Printre avantajele oferite de aceştia voi enumera câteva: ŽAcces la Meta Trader 5 , suport oferit de Sales-Point clienților în ceea ce privește explicarea serviciilor, accesul către Trade1000, care pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de instrumente care vor avea rolul principal în procesul de trading online, unde Trade1000 îți oferim conturi gratuite, administrare și întreținere gratuite, iar comisionul pentru tranzacții și retrageri este zero, diminuarea riscurilor prin accesul la toate datele necesare tranzacțiilor în timp real.

Ca avantaje ale activităților prin Sales Point voi menționa :

  1. nu sunt percepute taxe sau comisioane în momentul tranzacționării sau al retragerii profitului
  2. beneficiezi de consultanță din partea colaboratorilor acestora care îți pun la dispoziție o echipă competentă, nerăbdătoare să îți ofere suportul de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii
  3. Sales-Point facilitează accesul la cea mai modernă platformă de tranzacționare care te ajută să investești ușor și rapid: MetaTrader 5.
  4. accesul către Trade1000, conferă avantajul de a crea conturi gratuite, administrare și întreținere gratuite, iar comisionul pentru tranzacții și retrageri este zero. Datorită acestor facilități sunt diminuate riscurile prin accesul la toate datele necesare tranzacțiilor în timp real.
  5. Sales-Point oferă servicii de investiții financiare on-line cu dedicație, tehnologie performantă și dezvoltare continuă, pune la dispoziție o gamă diversificată de peste 350 de instrumente, înglobând cele 4 categorii Forex și CFD-uri pe Acțiuni, Mărfuri de larg consum și Indici Bursieri.

Pentru mai multe informații vizitați site-ul Sales-Point.ro.

Trebuie totuși avut în vedere că pe această piață a tranzacțiilor financiare pot avea succes cei care iubesc această meserie și o înțeleg foarte bine., oameni inteligenți.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

2 comentarii

  1. Salut,
    serviciile lor le-ai folosit? ce părere ai și care a fost experienta avuta?….dacă este cazul sa cunoști serviciile bineînțeles…

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.