De ce ai nevoie de un elevator auto

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Elevatorul auto este destinat lucrului la inaltime a mai multor muncitori, fie in scop tehnologic, fie pentru diverse interventii.

Cel mai important atunci cand iti faci un service auto este sa iti achizitionezi si un elevator auto. Modelele sunt diferite si concepute pentru fiecare service auto. Elevatoarele cu 4 coloane sunt cele mai puternice deoarece poti ridica pana la 4 tone intr-un timp foarte scurt. Cadrul cu 4 stalpi tine greutatea pe rampa speciala si poti ridica masini mai grele usor..

In ceea ce priveste alte date tehnice care ar putea atrage clienti poti aminti si faptul ca timpul de ridicare ajunge sa fie unul de aproximativ 40 de secunde iar cel de coborare de 1 minut. Asta fiind cu siguranta un atu considerabil.

Elevatorul electrohidraulic, tip pantograf, poate fi instalat la suprafa sau ingropat. Cand este instalat la suprafa platforma elevatorului poate fi inclinata pentru a permite incarcarea usoara a autovehiculului ce urmeaza a fi reparat.

Unul sau mai multe dispozitive de tragere de 10 tone care se pot fixa oriunde pe conturul ramei se pot roti astfel incâtsa atinga orice punct al caroseriei.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.