Bujori şi crizanteme daruite din inima

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Bujori şi crizanteme daruite din inimă

Bujori şi crizanteme daruite din inimă

Atunci când dăruieşti un buchet de bujori  trebuie să fii atent cui îl dăruieşti. Vorbim foarte des despre flori, despre puterea și frumusețea lor. Florile au anumită semnificație, o simbolistică pe care oamenii o respectă în mod inconștient sau conștient. Florile nu se oferă niciodată la întâmplare. Semnificația și simbolistica florilor, semnificația culorii florilor depinde de situația și relația în care se află persoanele care le oferă sau le primesc. În limbajul florilor bujorul, şi implicit buchetul de bujori, are două semnificații opuse. Odată înseamnă rușine sau timiditate, altă dată înseamnă mânie sau indignare. Deci fiți atenți când vă hotărați să oferiți bujori! De fapt şi acum, în extrasezon, dacă țineți neapărat să oferiți aceste minunate flori le puteți găsi la o florarie online cum este Floridelux.ro.

A dărui o floare, sau un buchet de flori este un lucru nemaipomenit, plin de sensibilitate. A comanda flori online, de la o florarie online, ca cea pe care am amintit-o mai sus este un lucru ce mărește valoarea sentimentală a florilor oferite pe măsura valorii materiale. Buchetele de flori de la ei au un aranjament special şi par adevărate opere de artă. Astăzi este o modă să oferi flori online.

Dacă nu vrei bujori şi te hotărăşti să oferi alte flori  poţi alege unul din sumedenia de buchete de crizanteme de la Floridelux.ro. Un buchet de crizanteme  simbolizeaza optimism si bucurie şi ca o curiozitate vă spun că ele sunt  florile oficiale ale orasului Chicago. Dar de ce numai crizanteme şi bujori. Poţi găsi nenumărate flori!  Buchete crizanteme albe, crizanteme galbene, crizanteme portocalii, crizanteme roz, crizanteme verzi, buchete crini, iriși, frezii, lalele, cale, margarete, nuferi, ranunculus, dar nu mai enumer pentru ca lista ar fi fara sfârşit.

Florile au o semnificație aparte pentru fiecare dintre noi. Acestea transmit o informație clara despre senzațiile și sentimentele celui care le oferă fata de cel care le primește. Florile oferă cea mai buna metoda de comunicare dintre oameni, fiind “un paravan”, mijlocul cel mai eficient si sincer pentru a exprima cuvintele care uneori sunt atât de greu de pronunțat.

Iată mai jos o galerie cu cateva buchete de flori de la Floridelux.ro:


Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.