Discutii la ședința pe comisii, la CL Oltenita.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Discutii la ședința pe comisii la CL Oltenita. Înfierare comunistă.

Discutii la ședința pe comisii la CL Oltenita. Înfierare comunistă.

Discutii la ședința pe comisii la CL Oltenita

În pregătirea ședinței Consiliui Local  Oltenița din 26 noiembrie 2015, într-una din ședințele pe comisii au avut loc discutii, cum de obicei au loc în cadrul acestor ședințe, pe care le puteți asculta în videoclipul de mai sus.

Iată ce a pățit un ministru sârb pentru o afirmație mult mai puțin ofensatoare adusă unei jurnaliste:  “Remarcile sexiste la adresa unei jurnaliste i-ar putea aduce demiterea ministrului sârb al Apărării”

Ministrul sârb al Apărării, Bratislav Gasici, a pierdut susţinerea premierului Aleksandr Vucici după ce a făcut afirmații catalogate drept sexiste la adresa jurnalistelor, informează presa sârbă. El a spus “Îmi plac jurnalistele care se aşează în genunchi atât de uşor”, referindu-se la gestul unei jurnaliste de a se fi așezat în genunchi pentru ca un cameraman, colegul ei, să poată filma!

Dacă aţi urmărit cu atenţie discuţia din videoclip veţi vedea că este vorba de părerea unora dintre consilieri faţă de persoanele cu dizabilități. Chiar dacă dl Badea, ziarist din Călăraşi nu se încadrează în categoria persoanelor cu dizabilități, el este catalogat cu acest nume în sens peiorativ, în acest fel ilustrând opinia clară a vorbitorului precum că astfel de persoane  sunt nişte oameni inferiori, lipsiţi de drepturi. Ceva în genul “rasei pure” principiu promovat de Hitler, principiu în baza căruia doar rasa ariană trebuie să supraviețuiască, celelalte rase fiind inferiore.

De fapt nu este singurul episod cu astfel manifestări la primăria Olteniţa:  După ce a fost făcută nesimţită şi panaramă, o jurnalistă din Olteniţa e cât pe ce să devină persoana “non grata” (articol din editia.ro ) a fost alt episod tot fără urmări.

Astfel de discutii care nu privesc interesul urbei au loc frecvent în sălile de şediţă. Ba înfierări comuniste, precum cea a lui nea Gigi, ba alte înfierări şi anunțuri cu dare în judecată a unor persoane care nu fac parte din consiliu (ultima dată domnul Bira Aurel a anunţat că o dă în judecată pe domnişoara¹ Laura Suzeanu) mă fac să mă întreb şi să întreb: pentru ce iau bani consilierii locali?

¹DOMNIȘOÁRĂ, domnișoare, s. f. Termen de politețe pentru o fată (sau o femeie nemăritată); duduie.

Sursa: DEX ’09 (2009) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.