Videochatul între pro şi contra

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Videochatul pro şi contra

Videochatul pro şi contra

Videochatul între pro şi contra

Videochatul¹ a fost considerat de la apariția sa drept o activitate mai puțim onorabilă. Însă daca esti din Bucuresti si vrei sa faci videochat, vizitează, site-ul Studio20.ro şi poţi aplica pentru un job intr-un studio de videochat.
Asocierea făcută, pe care am menționat-o anterior nu mi se pare întru-totul reală. Dacă privești un spectacol de balet sau de revistă poate ţi se prezintă mai multe imagini pe care unii le consideră indecente dacă sunt vizionate într-un spectacol de videochat. Deci totul este relativ.
Jobul unui model într-un studio de videochat constă în comunicarea prin intermediul internetului, microfonului și camerei video cu persoane din alte ţări. Diferența dintre alte site-uri şi site-urile de videochat constă în plata unei taxe de către client pentru întreținerea de conversații și vizualizarea modelului. În general, membrii(clienții) site-urilor de videochat sunt persoane care simt nevoia sa evadeze din rutina cotidiana, sa se “ascundă” de problemele din viața reala, persoane care nu vor sa dezvăluie celor cunoscuți frământările sau dorințele lor, oameni care vor sa își însenineze ziua comunicând cu persoane vesele, cu zâmbetul pe buze, pozitive. Forţând puţin lucrurile putem spune că activitatea pe site este una terapeutică. Se poate asemăna cu discuțiile libere dintr-un grup de genul AA care tratează o anumită dependenţă.
De ce videochat la Studio 20?

  1. Câștigurile sunt motivul principal pentru care alegem un job. La Studio 20 venitul mediu lunar este un pic peste 5000 de lei.
    Avantale:
  2. Videochatul este un domeniu de activitate absolut legal.
  3. Întotdeauna Studio 20 va asigura confidențialitatea identităţii modelelor sale
  4. Fiecare model va avea parte de o perioada de training in care i se vor furniza toate informațiile necesare despre un site de videochat, despre cum se lucrează într-un studio de videochat, precum și mici “trucuri” care o vor ajuta foarte mult.
  5. Spre deosebire de alte domenii, ca model poţi stabili singură programul de lucru de la o săptămână la alta, după cum vrei şi poți, în tura de dimineață sau de seară/noapte, de preferință 5 zile pe săptămână (dar sunt posibile și 4 sau 6)
  6. Alte avantaje pe site.

¹Videochatul este un serviciu web care permite utilizatorilor de internet să comunice între ei și în regim video (+ audio) pe lângă modul de conversație text.Un tip aparte de videochat este videochatul erotic numit și camgirl– o activitate de expunere pentru o anumită perioada a unui model (femeie sau bărbat) în fața unei camere web, gratis sau contra plată.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte