Produse naturiste: spirulina şi altele

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
 Produse naturiste: spirulina şi altele

Produse naturiste: spirulina şi altele

 Produse naturiste: spirulina şi altele

Produse naturiste pentru diferite afecțiuni sunt foarte multe. Când ai probleme de memorie poți apela la spirulina pentru imunitate si imbunatatirea memoriei, dar și pentru întărirea sistemului imunitar. În ultimele decenii omenirea a înțeles că întoarcerea la vechile remedii naturiste plante sau extrase din plante sunt principala sursă de sănătate.
Se spune despre spirulina ca este o minune a naturii pentru ca are într-adevăr un efect miraculos asupra sănătății organismului. Si nu numai. Spirulina nu este o alga ca oricare alta, ci este alga care dintre cele peste 30 000 de specii, are cel mai mare conținut de vitamine, microelemente, aminoacizi si fermenți.
Microalgele sunt cele mai vechi organisme care folosesc fotosinteza şi care cu milioane de ani în urmă au îmbogăţit atmosfera pământului cu oxigenul atât de necesar vieţii.
Arthrospira platensis, cunoscută nouă mai mult sub numele de spirulină, este o microalgă de o frumoasă culoare verde-albastru care îi este dată de o combinaţie de pigmenţi naturali – verdele îl ia de la clorofilă, galbenul şi portocaliul de la carotenoizi iar albastrul de la ficocianine. Spirulina se folosește ca mijloc de profilaxie si tratament împotriva anemiei, ca mijloc de întărire generala si detoxifiere in timpul si după radioterapie si chimioterapie, pentru minimalizarea riscului de a iradia celulele normale.
Dar folosirea spirulinei este una dintre metodele și remediile folosite de medicina naturistă.
Principiul medicinii naturiste este că natura a găsit necesar să producă întotdeauna un leac pentru orice boală de pe pământ. Important este să îl găsești și să știi să îl folosești.
La început am vorbit despre spirulină, dar exista mii de plante care au efecte tămăduitoare mai puternice decât orice alt medicament obținut pe cale sintetică. Trebuie doar să le redescoperim.
Spirulina se găsește sub forme diferite de la prafuri la pastile. Faptul că anumite plante sau alge sau orice leac natural este prelucrat spre a obține un extract mai concentrat, sau mai ușor de înghițit datorită uneori gustului foarte neplăcut nu modifică în nici un fel calitățile produsului inițial pentru că în toate aceste cazuri nu s-a făcut nici o intervenție cu chimicale asupra produsului. Au fost în genere reacții naturale.
Produsele naturiste sunt un leac, dar și un mijloc de a curăța organismul de toate toxinele acumulate.

Produse naturiste: spirulina şi altele

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

  1. Pingback: Beneficiile spirulinei pentru sănătatea ta – Momente de viață

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte