Pet shop o modă la zi!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Pet shop o modă la zi! Haina patratele rosie

Pet shop o modă la zi! Haina patratele rosie

Pet shop o modă la zi. Când prietenul meu s-a decis să își ia un câine, drept animal de companie,  i-am recomandat zgarda pentru câine la Pet Direct. Pentru ca este iarnă el a vrut să aleagă şi din mulțimea de haine pentru catei la Petdirect.ro, câteva şi pentru căţelul său.
Eu nu sunt un mare fan a animalelor de companie, dar dacă cineva doreşte să deţină astfel de animale nu am nimic împotrivă. De fapt nu sunt fanul celor care fac exagerări în  felul de a se purta cu ele.
Pentru mine animalul este o fiinţă care trebuie respectată, dar lăsată să se dezvolte în mediul său natural. Ca să îmbraci câinii în tot felul de haine şi hăinuțe mi se pare un lucru degradant pentru aceste animale. Le transformi în clovni fără voia lor!

Pet shop o modă la zi!

Cu toate acestea am văzut că la cei de la Pet Direct accentul se pune pe respectarea personalității animalului. Pentru că  majoritatea animalelor de companie este compusă din câini și pisici, accentul este pus pe aceste animale. În urmă cu 25 de ani singurul accesoriu despre care știam că este necesar pentru un câine era zgarda. Zgarda, iar pentru câinii mari botnița. Nu îmi aduc aminte de multe magazine pentru păsări și animale cum erau denumite aceste pet shop-uri înainte cu circa 25 de ani.

Mutațiile genetice suferite de câinii care au format rase noi, tot mai plăpânde, i-a făcut pe aceștia  să nu mai fie așa rezistenți la boală, iar pentru a fi protejați este nevoie de haine pentru catei. Totodată factorului de selecție naturală i s-a micșorat influența aşa că şi animalele mai plăpânde au dat naştere unor pui cu rezistenţă mai mică la factorul de mediu.

În ciuda celor spuse de mine mai sus să nu credeţi că nu iubesc aceste animale. Am şi eu un câine, Ciobănesc german, dar care stă în ţarcul lui în curte şi de fiecare dată când îl scot la plimbare îi pun botniţă şi îl leg cu o zgarda puternică. Câinele meu nu are nevoie de haine pentru catei! 🙂  Câinele meu ascultă întocmai comenzile pe care i le dau, dar nu suportă drăgălășeniile gratuite cu care alte rase de câini sunt obişnuiţi.  De câteva ori când o prietenă de familie a venit pe la noi şi a încercat să îl mângâie, sa îl pupe, el i-a întors spatele şi s-a întors în cuşcă.

Ei, dar revenind la cei de la Pet Direct vreau să vă spun ce avantaje au cei care cumpără de aici

  1.  livrarea produselor se face gratuit în Bucureşti pentru comenzi de minim 99 lei cu tva inclus, iar în ţară pentru comenzile mai mari de 299 de lei;
  2. produsele pot fi ridicate şi de la sediul Pet Direct din Str. Dezrobirii, nr. 146B, sector 6;
  3. conform prevederilor OUG 34/2014 produsele pot fi returnate în termen de 14 zile fără nici o explicație din partea clientului;

Mai multe găsiti pe site!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.