Asia și Orientul Mijlociu nu pot fi aduse la standardele europene

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Asia și Orientul Mijlociu nu poat fi aduse la standardele europene

Asia și Orientul Mijlociu nu pot fi aduse la standardele europene

Asia și Orientul Mijlociu nu pot fi aduse la standardele europene

Asia și Orientul Mijlociu nu pot fi aduse la standardele europene. Dar Europa poate fi adusă la standarde asiatice? Poate vă surprinde această concluzie categorică, dar este ceva real. Daech, denumirea cea mai potrivită a organizației cunoscute sub falsul nume de Statul Islamic, este o organizație care a epatat prin gesturi de violență, prin execuții sumare folosindu-se de decapitare. Într-o ştire Agerpres aflăm că “Forțe fidele unui demnitar afgan au decapitat patru membri ai grupării Statul Islamic

Iată ce se spune printre altele în ştirea difuzată de Agerpres:

Haji Zahir¹ a afirmat că SI a decapitat patru milițieni care îi erau apropiați, obligându-i să acționeze ca represalii. “Dacă ești decapitat, dacă fiul tău este decapitat, vă așteptați să li se ofere flori călăilor?”, a declarat el în cursul unei conferințe de presă…………..

După ce i-au decapitat pe combatanții SI, milițienii săi au așezat capetele la vedere la marginea unui drum foarte frecventat din districtul Achin, potrivit unor lideri locali.”

Aceste tehnici barbare sunt criticate furibund de mediile occidentale atunci când cei care le cauzează sunt dușmanii lor, dar când aceştia sunt aliaţi se fac fie că nu ştiu nimic fie că a fost o minimă eroare.

Aceste pedepse şi multe altele pe care noi europenii le considerăm barbare sunt împământenite de milenii în aceste civilizații. Europa, dar mai ales America prin intervenția sa şi prin încercarea de a impune alte standarde unei societăți milenare a dus la apariția acestor conflicte între civilizaţii şi culturi. Aşa au luat naştere curentele extremiste. Foarte simplu! Soluționarea  este mai complicată

¹Hajji Abdul Zahir Qadir este un membru al parlamentului din Afganistan. El a fost anterior General în trupele de grăniceri din Afganistan.
Zahir Qadir este fiul Abdul Qadir un membru senior din Alianța Nordului, precum și unul dintre primi vicepreședinți ai Administrației de tranziție din Afganistan. Tatăl Zahir Qadir a fost asasinat pe data de 8 iulie 2002.
Zahir Qadir și alți doi lideri anti-talibani au fost eliberați dintr-o închisoare talibană în 1999 de către Abdul-Razzaq Hekmati și Hekmatullah Hekmati, doi foști mujahedini care au servit cu talibanii, atunci când a apărut disoluția statului.
Familia lui are legături cu lungă durată Mohammed Zahir Shah, ultimul rege al Afganistanului.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte