Activitati recreative pentru batrani

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Activitati recreative pentru batrani

Activitati recreative pentru batrani

Activitati recreative pentru batrani

Activitati recreative pentru batrani.

Fie ca vrem, fie ca nu, timpul trece si ajungem sa imbatranim. Unii sunt la inceputul batranetii, altii la mijloc, altii spre final. Batranii sunt diferiti. Fiecare are propria personalitate, propriile necazuri, propriile fericiri. Unii locuiesc impreuna cu copiii, altii la un camin de batrani, iar altii locuiesc singuri.

Unii dintre batrani isi traiesc batranetea fara a face prea multe. Altii insa iubesc sa fie activi si sa participe la tot felul de activitati recreative. Aceste lucruri nu se intampla doar la un azil de batrani privat, ci sunt si batranei care merg la diverse cluburi de seniori pentru a se bucura de diverse activitati.

O activitate placuta pentru batrani este plimbatul. Acestia ies in parc pentru a se plimba sau de ce nu, merg in tot felul de excursii impreuna cu cei de varsta lor. Plimbarile pot fi benefice pentru orice varsta. Ele aduc multe zambete pe chipurile varstnicilor.

Sunt batrani, in special barbati, care iubesc sa joace sah. Acestia joaca sah cu alti batrani prin parcuri, azile sau cluburi de pensionari. E o modalitate placuta de petrecere a timpului liber.
O alta activitate placuta preferata de batrani este jocul de table. Acesta este practicat si de femei si de barbati si ii ajuta pe batrani sa se bucure si sa socializeze.

Si jocul de carti este preferat de varstnici. Daca mergi in cluburi de seniori, azile sau parcuri de pensionari, vei observa cum multi joaca septica sau alte jocuri de carti.
Aceste activitati, dar si altele ii fac fericiti pe varstnici. Daca esti tanar si vrei sa faci ceva frumos pentru cei din jurul tau, o idee buna ar fi sa fii voluntar in activitati pentru batrani. Sunt tot felul de asociatii care cauta oameni dornici sa ajute. Batranii se bucura sa vada tineri printre ei

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.