Agresiune şi atacuri în noaptea dintre ani

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Agresiune şi atacuri în noaptea dintre ani

Agresiune şi atacuri în noaptea dintre ani

Agresiune şi atacuri în noaptea dintre ani

Agresiune şi atacuri în noaptea dintre ani. Germani victime ale ospitalității lor.

Incidentele petrecute în noaptea de revelion anul acesta, în Köln unde  după primele informații se vehicula un număr de 1000 de bărbați “ce păreau de origine Araba sau Nord-Africana” au devenit o nouă știre de senzație. Chiar dacă autoritățile germane încearcă să mai dreagă busuiocul m minimalizând incidentul totuși luni șeful Poliției Wolfgang Albers, a catalogat atacurile multiple asupra femeilor în jurul Gări Centrale din Köln, din ajunul Anului Nou drept o crimă de o dimensiune cu totul nouă,” adăugând:Este o stare intolerabilă ca astfel de infracțiuni să fie comise în mijlocul orașului“, după o relatare a site-ului german Focus.de.

Tot pe același site avem și o altă relatare despre poziția  cancelarului german Angela Merkel: “Potrivit purtătorului de cuvânt al guvernului Steffen Seibert într-un comunicat difuzat marți, cancelarul şi-a  exprimat, într-o conversație telefonică cu primarul Kölnului, Henriette REKER “indignarea faţă de aceste atacuri dezgustătoare și hărțuiri sexuale, care necesită un răspuns dur din partea celor abilitaţi de lege”. Trebuia  făcut tot posibilul pentru a identifica vinovații de îndată  și pedepsiți indiferent de originea sau de trecutul lor, iar Merkel și ministrul ministru federal de interne Thomas de Maizière să fie informați permanent asupra stadiului investigațiilor.
Merkel a solicitat date de la primarul Henriette Reker cu privire la rezultatul reuniunii criză a poliției și a autorităților municipale. C
Martorii au descris atacatorii, iar poliția a declarat că bărbații  “în aparență par a fi din regiunea Africii de Nord sau de origine arabă”. “Nu există nici un indiciu că aceștia ar face parte din refugiații cazați în Köln”, a declarat primarul Henriette REKERWolfgang Albers a spus că este greșit să vorbim despre 1.000 de infractori.

În acelaşi timp avem şi declaraţia  studentei Evelin de 24 ani din Renania-Palatinat, care a fost printre victimele agresiunilor sexuale din  Gara Centrală din Köln :”Am purtat  o fustă lungă  până la genunchi şi deodată am simțit o mână pe fundul meu  pe sub fusta. Am întors imediat capul, dar am văzut numai feţe holbându-se la mine! ” Aceasta a apărut în revista germană BILD

Tot aceleiași reviste în Hamburg au avut loc în noaptea de revelion între 0:30 şi 2 noaptea 10 acte de hărţuire sexuală şi 17 de jaf asupra femeilor de obicei turite străine . Purtătorul de cuvânt al poliției a declarat următoarele lui  Holger Vehren de la BILD: “Conform informațiilor actuale, victimele  au fost jefuite  simultan în mulțimea de mai mulți bărbați, cu trăsături arabe sau meridionale.”

Tot conform aceleași surse şi la Stutgard cu o jumătate de oră înainte de miezul noptii 15 tineri cu trăsături arabe au agresat femei din care una a înaintat plângere pentru agresiune sexuală şi furt  împotriva unui turc.

Ca ştire de ultimă oră Bild anunță că trei suspecți au fost identificați în cazul atacurilor din noaptea de revelion  din Gara din Köln, dar nu pot fi făcute publice numele acestora pentru a nu pune în pericol desfăşurarea anchetei şi aşa dificile.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte