Coolpad Porto: un smartphone pentru bugetul oricui

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Coolpad Porto

Coolpad Porto

Coolpad Porto

Coolpad Porto: un smartphone pentru bugetul oricui

Piata telefoanelor din Romania a devenit mai concurentiala prin intrarea unui nou producator de talie mondiala, locul 7 in lume si locul 4 in China: Coolpad. Marirea pietei de smartphone-uri duce automat la produse de calitate la preturi din ce in ce mai mici.
Coolpad si-a facut aparitia la noi in tara lansand doua smartphone-uri: Coolpad Porto si Coolpad Modena. O sa iti prezint in acest articol pe primul dintre ele.

Coolpad Porto este un telefon adresat populatiei cu venituri medii si mici, in special datorita pretului la care se vinde. Desi costa putin, sub carcasa sa stau componente de top.

In primul rand este vorba de procesorul Qualcomm Snapdragon 410 cu patru nuclee tactat la o frecventa de 1.2 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si spatiul de stocare de 8 Gb ce poate fi suplimentat prin atasarea unui card de memorie de pana la 32 Gb. Vine si cu modul Wi-Fi integrat si bluetooth 4.0 pentru transfer de fisiere.
In al doilea rand pozele realizate cu noul Coolpad Porto au o calitate inalta, camera principală din spate având 8 Mpx și bliț LED, iar cea din față, pentru selfie-uri, 5 Mpx. Selfie-urile permit pătrunderea unei lumini mai puternice și încadrarea unui spectru larg, deoarece acest device are o cameră cu lentilă de 2,2 sensori BSI. În plus, numai un zâmbet si camera secundară de 5 Mpx se va declanșa. De asemenea, vei putea filma full HD la 1080 p.
In ultimul rand telefonul beneficiază de compatibilitate 4G LTE, ce oferă o viteză de download mare. Oriunde te-ai afla vei putea fi online, urmărind show-uri, ascultând muzica, etc. . De notat că smartphone-ul poate funcționa și ca telecomandă pentru toate device-urile din casă care utilizează infraroșu. În plus, poti folosi opțiunea de economisire a bateriei de 1800 mAH.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.