Diabetul poate fi ținut sub control
Diabetul poate fi ținut sub control cu Favio
Diabetul, boala mileniului. Datorită poluării ce creşte pe zi ce trece, organismul nostru este tot mai slăbit, una din bolile frecvent întâlnite, ca rezultat al poluării, fiind diabetul. Pentru prevenirea acestuia este bine să consumăm multivitamine pentru reglarea glicemiei Favio. Le-am ales întâmplător, dar există zeci de mărci de astfel de suplimente. Întâmplător sau nu am constatat că diabetul de tip 2 se poate trata cu multivitamine Favio.
Diabetul, mai ales forma de diabet de tip 2, care este şi cel mai periculos şi afectează anual milioane de oameni, de aceea este bine să recunoști boala de la primele simptome. Această afecțiune mai este cunoscută ca „ucigașul tăcut”, deoarece semnele sale pot fi trecute cu vederea, de aceea trebuie să fii atentă la schimbările care se petrec în corpul tău.
De ce este necesar Favio bolnavilor de diabet? În urma unor studii clinice s-a demonstrat ca persoanele care suferă de diabet de tip 2 prezintă deficiențe în până la 22 de nutrienți evaluați, iar 97 % dintre pacienți nu obțin din dietă nutrienții necesari, nutrienți cu cel mai mare impact terapeutic. Din această cauză este nevoie de Favio pentru a completa o serie de multivitamine pentru reglarea glicemiei¹. Din complexul de multivitamine pentru reglarea glicemiei conținute de Favio voi menționa Vitaminele C, B12, D și E.
În afară de aceste vitamine Favio conţine o serie de alte elemente, necesare în controlul nivelului de glicemie, precum: acid pantotenic, iod, seleniu, mangan, etc. Pentru edificare asupra componenței vedeţi tabelul de mai jos.
Favio conţine 16 vitamine și minerale și este fortificat cu M0N6X™
Mai jos aveți un tabel care redă compoziția a două tablete (doza zilnică):
2 tablete (doza zilnică) conţin:
Vitamine si minerale | Compoziţie pentru 2 tabl. | %VNR |
Magneziu (oxid de magneziu) | 200 mg | 53% |
MON6X™* Acid alfa-lipoic Zinc Luteina Vitamina B6 Vitamina A Crom |
123.9 mg 100 mg 15 mg 6 mg 2 mg 800 µg RE 100 µg |
150%
143% |
Vitamina С (L-аscorbat) | 120 mg | 150% |
Potasiu (clorură de potasiu) | 100 mg | 5% |
Vitamina Е (succinat D-alfa-tocoferil) | 30 mg a-TE | 250% |
Niancină (nicotinamidă) | 18 mg NE | 112% |
Acid pantotenic (D-pantotenat de calciu) | 6 mg | 100% |
Vitamina В2 (riboflavină) | 1.6 mg | 114% |
Vitamina B1 (tiamină-clorhidrat) | 1.4 mg | 127% |
Mangan (citrat de mangan) | 1 mg | 50% |
Acid folic | 400 µg | 200% |
Biotină (D-biotină) | 150 µg | 300% |
Iod (iodit de sodiu) | 100 µg | 67% |
Seleniu (seleniu metionină) | 60 µg | 109% |
Vitamina B12 (ciancobaltamina) | 10 µg | 400% |
Vitamina D3 (colecalciferol) | 5 µg | 100% |
¹GLICEMIE (‹ fr.; {s} gr. glykys „dulce” + haima „sânge”) s. f. Cantitatea de glucoză din sângele circulant, reglementată pe cale neurohormonală; limitele normale sunt de 0,70-1,20 gś. În diabet crește proporția de glucoză în sânge (hiper – glicemie); prin acțiunea insulinei sau altor mecanisme glicolitice, proporția poate să revină la normal sau să scadă până la subnormal (hipo – glicemie).
Sursa: DE (1993-2009) | Adăugată de blaurb. | Semnalează o greșeală | Permalink
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.