Enel: intreruperi de alimentare cu energie electrică la Oltenița

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Enel: intreruperi de alimentare cu energie electrică la Oltenița

ENEL

Urmare a întrebării adresate de mine companiei ENEL, referitoare la desele întreruperi în alimentarea  cu energie electrică în orașul Oltenița, din perioada 06. ian. 2016, am primit următorul răspuns:

Enel: intreruperi cu ealimentare cu energie electrică la Oltenița. sursa foto http://oltenitainfo.ro

Enel: intreruperi cu ealimentare cu energie electrică la Oltenița. sursa foto http://oltenitainfo.ro

“În ziua de 6 ianuarie 2016, la ora 13:28, s-au primit apeluri telefonice de la clienți semnalându-se tensiune slabă în zona localității Oltenița. O echipă de intervenții Enel Distribuție Dobrogea s-a deplasat în zonă în jurul orei 15:10. După verificări și luarea tuturor măsurilor de siguranță s-a înlocuit siguranța de medie tensiune arsă din postul de transformare ce alimentează zona. Toți consumatorii au fost realimentați în condiții optime.

La ora 16:23, se declanșează o altă avarie pe linia de medie tensiune din care este alimentat același post de transformare. În urma verificărilor s-a constatat că transformatorul de medie și joasă tensiune din postul de transformare este defect și trebuie înlocuit. Până la ora 20:00 s-au mobilizat echipele Enel Distribuție Dobrogea cât și cele ale contractorilor pentru înlocuirea echipamentului. Lucrarea s-a realizat cu succes, în condiții de siguranță, iar la ora 21:45 toți consumatorii din zonă au fost realimentați cu energie electrică.

Postul de transformare implicat în acestă avarie este cuprins în programul de modernizare ce s-a demarat la sfârșitul anului 2015 și se va încheia la sfârșitul lunii ianuarie 2016. Lucrarea constă în suplimentarea rețelei cu un nou post de transformare și înlocuirea liniei de medie tensiune aeriene cu un cablu subteran de ultimă generație.

Cu stima,

Biroul de presa Enel Romania”

Mulțumesc reprezentantului biroului de presă pentru promptitudinea în acordarea răspunsului, şi totodată pentru promisiunea ca în cazul unor noi avarii să ne contacteze pentru a informa cititorii  noștri  despre aceste evenimente.

Totuși persista altă întrebare : “Când vom avea în România  o situaţie normală în distribuirea şi furnizarea de energie electrică!”

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.