Horeca pentru restaurantul tău

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Horeca în restaurantul tău. Mașină de spălat vase

Horeca în restaurantul tău. Mașină de spălat vase

Horeca pentru restaurantul tău

Horeca și Dactrust te ajută să ai succes.

De curând un prieten a decis să îşi deschidă un mic restaurant. În timpul amenajării a fost nevoie de gheaţă pentru răcit nişte apă. Când prietenul meu a văzut că am luat cu frapiera direct din masina de cuburi de gheata  m-a apostrofat „Se vede că nu sunt banii tăi”, deşi am participat şi eu cu ceva bani la afacere. E drept că am fost cam stângaci şi am lovit mai tare decât trebuia  masina de cuburi de gheata!
Pentru economii prietenul meu a preferat să angajeze cât mai puţini oameni în perioada de pregătire şi utilare a restaurantului. A apelat la mine, partenerul lui, pentru că eram specializat în reparaţii şi montaje de maşini de spălat vase şi agregate frigorifice.
Hotărârea noastră era să folosim echipamente Horeca¹ deoarece este un brand recunoscut la nivel european drept unul de calitate deosebită. Masina de spalat vase, masina de cuburi de gheata, cuptoarele… şi nu mai îmi amintesc acum le-am luat de la Dactrust din cadrul produselor Horeca. Dactrust este şi el un brand foarte cunoscut în rândul celor ce lucrează în domeniul dotării restaurantelor.
De fapt la ei găseşti de la tacâmuri până la maşini de înaltă tehnologie ce se pot folosi într-un restaurant, inclusiv mobilă.

Integrarea țării noastre în Uniunea Europeană a dat naștere unor noi cerințe de reglementare a funcționării unor astfel de unități de alimentație, iar consecința directă este achiziționarea de aparatură modernă care să satisfacă pe toată lumea. Aparatura performantă aduce plus în calitatea produselor dar și ușurează munca personalului ce lucrează aici.

Dacă am început într-o notă umoristică, vreau să termin la fel. După ce am montat la locul ei, cu toate racordurile făcute, am vrut să facem o probă. Am introdus în masina de spalat vase pahare de şampanie pentru o clătire. Atunci când din masina de spalat vase am luat paharele de sampanie, tava cu toate acestea mi-a scăpat pe pardoseală, aşa că totul s-a transformat într-o tragicomedie. .


¹ HoReCa este acronimul pentru industria ospitalității: Hoteluri, Restaurante, Cafenele, folosit în principal în Scandinavia, Benelux și Franța.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.