Micro usb smart cable with led

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Micro usb smart cable with led. Am descoperit recent un nou gadget destul de accesibil ca pret dar foarte util persoanelor care utilizeaza si lucreaza zilnic cu dispozitive precum smartphone-uri sau tablete sau alte dispozitive de pe care putem transfera date.
Expertii Vetter au lansat un produs nou care vine in intampinarea nevoilor consumatorilor, facandu-le astfel viata mai usoara si mai frumoasa.
Micro usb smart cable with led este un accesoriu foarte bine gandit pentru a ne ajuta atunci cand dorim sa transferam date de pe un dispozitiv pe altul.
Viteza de transfer de date este una foarte mare de 2,4 A, iar datorita acestui lucru avand o rata de transfer foarte mare nu vom mai pierde timpul asteptand sa transferam anumite informatii de la un echiament la altul.
6
Cablul micro usb cu led ne permite sa vedem cand dispozitivul este incarcat complet, sau putem verifica starea bateriei dupa culoarea ledului
Atunci cand vom conecta cablul la o sursa de curent, ledul se va aprinde si va avea culoarea albastra, ceea ce indica cum ca dispozitivul este gata de utilizare.
Atunci cand la acest cablu vom conecta un echipament culoarea albastra a ledului se va transfoma intr-o culoare rosie, ceea ce ne transmite cum ca dispozitivul incarca echipamentul.

Micro usb smart cable with led

Atunci cand echipamentul s-a incarcat in proportie de 95% culoarea ledu-ului va
oscila intre rosu si albastru, iar atunci cand echipamentul s-a incarcat 100% culoarea led-ului va fi albastra.
Un avantaj al acestui cablu cu led, este si faptul ca il putem localiza foarte repede pe intuneric datorita led-ului, de asemenea are si o lungime de 1 m ceea ce ne permite o mai buna mobilitate.

Micro usb smart cable with led

Micro usb smart cable with led

Acest cablu de retea cu led poate fi conectat la echipamente diverse, fiind compatibil cu dispozitive ce au o conexiune micro usb, inclusiv Samsung Galaxy S II-VI, Samsung Galaxy Note I-IV, Sony, Htc, Lg, Nokia, Motorola models Galaxy Nexus.
Un alt avantaj al acestui micro usb cable este faptul ca il putem transporta foarte usor cu noi, atat in geanta la servici, sau la prieteni, chiar si atunci cand plecam in vacanta fiind foarte mic se strange si se aseza frumos in bagaj.
Ne-am obinuit cu rapiditate cu care evolueza tehnologia in ziua de azi, iar noi incercam sa tinem pasul cu ea deoarece scopul ei este de a ne ajuta si de a ne face viata mult mai usoara si mai frumoasa.

Expertii Vetter se adreseaza tuturor consumatorilor si cunoscatorilor in materie de gadget-uri si le ofera o serie de accesorii inovative de foarte buna calitate si la cele mai inalte standarde menite sa-i ajute, sa le ofere o solutie in a reusi mult mai rapid in ceea ce isi propun.
Asa cum ne-a obisnuit compania Vetter este solutia ideala la toate problemele noastre in materie de inovatie, iar in momentul in care avem nevoie de un accesoriu si nu stim daca exista, nu trebuie decat sa accesam site-ul companie si sa dam search si cu siguranta il vom gasi, iar in cazul in care nu-l vom gasi cu siguranta se afla pe lista de prioritati a expertilor Vetter.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.