Canapea extensibila pentru sufletul meu

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Canapea extensibila Orient, lada depozitare, stofa maro, 225X100X90 cm

Canapea extensibila Orient, lada depozitare, stofa maro, 225X100X90 cm

Canapea extensibila pentru sufletul meu.

Canapea extensibilă pentru odihna mea.

De curând am vrut să îmi cumpăr un colțar extensibil și am ajuns la http://www.acaju.ro/coltare-extensibile/. De ce am ales această variantă? Pentru că în orașul meu nu am găsit ceva pe placul meu trebuia să mă deplasez la un showroom în altă localitate să cumpăr piesa dorită și apoi să transport acasă, la un preț mult mai mare decât cel oferit de cei de la Acaju.
De fapt alegerea furnizorului a fost întâmplătoare. L-am găsit în căutarea mea pe internet şi dacă vă spun că este unul de încredere trebuie să-mi daţi crezare.
Am luat o canapea extensibila şi un coltar de bucatarie. Canapeaua extensibila mi-a fost necesară deoarece vechiul „recamier”, cum îi spuneam la vremea lui, de fapt tot o canapea extensibila, se cam săturase de atâtea reparaţii prin câte a trecut.
Un coltar de bucatarie îmi trebuia, aşa că m-am hotărât să achiziționez cele două produse de la Acaju, dar la insistența soţiei am luat şi câteva decoratiuni pentru living de la homeX.
Odată comanda lansată şi după ce am plătit cu card Star BT emis de Banca Transilvania, în zece rate egale fără dobândă m-am așezat pe aşteptare. Există mai multe carduri cu care se poate plăti dar eu l-am avut pe acesta şi atunci am plătit cu el.
După 3 zile am fost anunțat de curier ca a sosit marfa de la Acaju, şi să cobor la scara blocului. Am desfăcut pachetele, iar la canapeaua extensibilă am văzut că pernele nu corespundeau cu cele pe care le comandasem iniţial. Am pus mâna pe telefon şi am rezolvat-o imediat. Am trimis pernele înapoi pe cheltuiala celor de la Acaju care mi-au trimis pernele din comandă.
Atunci când am ales să cumpăr de la ei a cântărit mult în balanţă şi perioada de testare-returnare de 60 de zile.
Făcând un bilanț la costul pentru piesele cumpărate am văzut că am ieşit mult mai ieftin, comparativ cu situaţia în care m-aş fi dus la un showroom. Totodată am ales ce am dorit şi la un preţ rezonabil.
Despre decorațiunile pentru living de la homeX va promit altă poveste, în altă traistă, altă dată.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.