Iohannis mână în mână cu PSD

4
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Iohannis mână în mână cu PSD

Iohannis mână în mână cu PSD

Iohannis mână în mână cu PSD.

Speram ca mulți români că vom scăpa de ciuma roșie odată cu venirea la Cotroceni a președintele Klaus Iohannis. L-am creditat, în baza prezumției de nevinovăție,  atunci când la numit pe Cioloș prim ministru, am aşteptat şi am sperat.

Un lucru bine făcut doar pe jumătate a fost contestarea legii pensiile speciale pentru primari și consilieri locali. De ce pe jumătate, pentru că legea pensiilor pentru parlamentari nu a mai contestat-o nimeni. De ce? De frică sau din pură complicitate transpartinică. Acum când urmare a acțiunii necugetate a PNL de a forma USL au ajuns tot felul de impostori la în fotoliile de primari şi consilieri locali. Dacă la investitură Dacian Cioloş a promis că îşi va asuma în parlament răspunderea pentru legea alegerilor locale în aşa fel ca încât primarii să fie aleşi în două tururi de scrutin, acum se face ca a uitat, ba mai mult spune că dacă ar face aşa ceva prin ordonanţă de urgenţă, ar strica imaginea României în lume.

Vorbe de doi lei pentru că această atitudine demonstrează duplicitatea celor doi Iohannis – Cioloş  pe de o parte, pe de alta PSD. PSD pentru că Liviu Dragnea pare să devină intangibil şi fie va rămâne cu actuala condamnare cu suspendare, fie va fi exonerat de orice răspundere, o altă rezoluţie decât cea dată în cazul Sorin Frunzăverde — Ionesie Ghiorghioni, cazuri foarte asemănătoare.

Dacian Cioloş a ajuns la Palatul Victoria urmare a mișcărilor străzi, iar Klaus Iohannis urmare a generației facebook care se simte din ce în ce mai trădată.

După ordonanţa guvernului de migraţie a aleşilor locali, marea majoritate a primarilor aparţine PSD. PNL a rămas de căruţă mai ales ca urmare a fuziunii cu PDL cât şi a unor lideri cu autoritate. În această situaţie suntem din nou la mâna ciumei roşii.

Vizita Victorie Nuland nu este altceva decât autorizarea coloniei România de a face ce vrea însă fără să se depărteze de părintele de peste ocean.

Un articol interesant şi pe Deutsche Welle, Cine și cum decide cu privire la pensiile speciale? Și cu privire la toate celelalte lucruri?

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

4 comentarii

 1. ” FRICA pazeste bostanaria ” ! 🙂
  Asta e motivul pentru care Dragnea a dat mana cu Iohannis&Ciolos ! 🙂
  ” Corb la corb nu-si scoate ochii” ! 🙂
  Parlamentul a votat TRIPLAREA salariului lui Iohannis&co
  iar Iohannis le-a promulgat parlamentarilor Legea cu pensiile speciale ! 🙁
  Mi-e SILA de toti ! 🙁

 2. Pentru tine nu este o dezamăgire comportamentul lor. Pentru mine este mai grav pentru ca eu am crezut în Iohannis

 3. Mi se pare că cam (scuzați cacofonia) aveți dreptate. “Ciuma” e tratabilă, totuși. Tratamentul? Trezirea noastră, a celor care continuăm să punem ştampila aiurea buletinele de vot

 4. Pacat si de faptul ca nu putem trezi mai mulți. Tinerii se refugiaza in absenteism, batrânii în tiparele vechi!

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.