Armata populara, concept anti-NATO.

2
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Armata Populara ROMANA

TR-125 ruginind la soare SURSA FOTO www.rumaniamilitary.ro

Armata populara, concept anti-NATO.

Ideea şi aplicarea conceptului de armată populară a devenit un cui al lui Pepelea în concepția strategică a NATO. Au reușit cu ajutorul românilor creduli să o desființeze în România. Un exemplu recent de ceea ce înseamnă armata populară este declarația unui oficial din Republica Moldova care spunea că în cursul evenimentelor care au dus la ocuparea sediului legislativ de la Chișinău a văzut milițieni plângând în afara instituției, iar protestatarii devalizând  sediul acesteia.

Același lucru s-a întâmplat şi în 1989 când armata a fraternizat cu revoluționării români. Deci o armată populară nu este eficientă în cazul unor astfel de cazuri. La noi Poliţia a devenit mai agresivă împotriva oricăror încercări de revoltă şi numai ordinele încărcate de interese ale comandanților le fac mai docile. În orice ţară europeană unde armata şi poliția a trecut în subordinea guvernului şi lucrează pe principiul mercenarilor, la fel ca şi armata, represaliile sunt mai dure împotriva populației nemulțumite. V Protestele din Belgia

Ţările din estul Europei aflate sub un anume regim impus de Moscova, înainte de 1990 nu au înțeles prea bine ce se vrea prin desființarea armatei populare, care era şi un mod de educare a tinerilor pe cheltuiala statului. De fapt este vorba despre populația acestor ţări. Liderii politici, deja cumpărați de americani, înțelesese că o armată de mercenari execută ordinele, chiar şi acelea de a decima populația propriei ţări, întocmai şi la timp şi nu mai varsă lacrimi precum milițienii de la Chişinău.

România deja a intrat în sarabandă aceasta în care omul  nu trebuie să mai aibă personalitate. Omul trebuie să ucidă omul. Singura speranță este ca cei care ne-au adus aici, poporul american să îşi dea seama de pericolul ce ne paște, acela de a deveni cobai şi apoi supraviețuitorii sclavi. Milițienii care au plâns, respect pentru omenia din ei. Politicienii care îi acuză …………Ei nu sunt oameni, sunt unelte năimite!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

2 comentarii

 1. Subiectul este atat de amplu si controversat incat mi-ar trebui ore multe ca sa-mi exprim cu detalii opiniile .
  Un lucru este cert:
  – PRETUL aderarii la NATO a fost NEGOCIAT cu mult timp inainte iar COSTURILE sunt atat de mari si dureroase incat politicienilor romani le este pur si simplu GROAZA sa le explice poporului ! 🙁
  ARMATA zilelor noastre formata din MERCENARI locali ,
  NU este in slujba PATRIEI si a POPORULUI ROMAN
  ci in slujba strainilor de NEAM si TARA care o folosesc dupa cum le-o cer interesele ! 🙁
  Cum ROMANIA a devenit o COLONIE ce executa ordinele primite din afara,
  asa si ARMATA , executa ordinele staffului NATO murind pe pamant strain
  conform intereselor urmasilor Unchiului Sam …………………..
  Suntem in NATO si conform TRATATELOR in vigoare in caz de NEVOIE, vom fi ajutati in primul rand cu LOGISTICA necesara si mai putin cu MILITARI ….
  Dar pana sa se intruneasca stafful NATO sa hotarasca toate detaliile actiunilor comune in vederea inlaturarii inamicului potential, ROMANIA ar fi deja sub papuc strain …..
  Sa ne fereasca Dumnezeu de un conflict armat cu colosul de la EST ,NORD-EST ! 🙁

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.