Certificarea ISO o necesitate a lumii moderne

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Certificarea ISO o necesitate a lumii moderne

Certificarea ISO o necesitate a lumii moderne

Certificarea ISO un indice de performanță. În felul în care se dezvoltă societatea în ziua de astăzi necesitatea standardizării la nivel european, dar şi mondial, este o necesitate. Necesitate pe care cei de la Royal Cert (http://www.royalcert.ro/certificari-iso/certificare-iso-14001.html) au înţeles-o şi încearcă să se facă la rândul lor înţeleşi şi de piaţa românească.
De fapt ei sunt recunoscuţi ca Dakks în Germania şi Turkak înTurcia

Certificarea ISO o necesitate a lumii moderne

Şi tu poti obtine o certificare ISO pentru firma ta. Dacă mă întrebi ce avantaje ai îţi voi enumera câteva: personal cu calificare înaltă, creşterea eficienţei firmei tale, câştigarea încrederii partenerilor, accesul uşurat la comerţul internaţional, printr-o vizibilitate mai bună a firmei câştigi mai mulţi clienţi, etc.
Dacă mă întrebați de ce aceste avantaje vă spun că ele se datorează faptului că pentru a obţine o certificare ISO trebuie să îndeplineşti mai multe criterii de performanţă, uneori trebuie să revizuieşti politica managerială şi politica firmei în compartimentul de resurse umane. Va trebui să faci o investiţie în angajarea de personal calificat, dar poate să schimbi unele utilaje pe care le foloseşti în activitatea de producţie.
Ca exemplu de seriozitate al celor care lucrează aici puteţi să aflaţi că după ce au dat certificare ISO unor firme, urmărind modul în care acestea menţineau standardele, au observat un mare regres aşa că au retras aceste cerificări, până acum unui număr de 53 de firme. Respectarea standardelor este o obligaţie permanentă nu ceva tempora, aşa vrea să dea de înţeles Royal Cert.
Deci dacă vrei să ai o activitate prosperă trebuie să învestești în firmă, iar nivelul tău de seriozitate să fie pe măsura standardelor pe care trebuie să le respecţi. Altfel toată cheltuiala va fi inutilă şi firma va avea de pierdut, deci tu!
De-a lungul timpului au existat sisteme de standardizare dar cel puţin în rândul statelor din estul Europei erau nişte standarde naţionale. Normele DIN au încercat să unifice aceste standarde, dar a fost mai greu.
Standardizarea internaţională este foarte utilă pentru că un subansamblu produs în China poate fi montat oriunde în lume sau poți concepe un agregat care să folosească acel subansamblu pentru că ştii toate caracteristicile lui. ISO este acronimul de la International Organization for Standardization, Organizaţia Internaţională pentru Standardizare.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.