Angela, Kaizerina Uniuni Europene înfrânte?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Angela -  Kaizerina Uniuni Europene înfrânte?

Angela, Kaizerina Uniuni Europene înfrânte?

Angela, Kaizerina Uniuni Europene înfrântă?

Angela, Kaizerina Uniuni Europene înfrânte! Realitatea crudă a început să arate consecințele unei activități dictatoriale a Germaniei. Probabil în mintea multor germani amintirea trecutului îi face să viseze la Al Patrulea Reich

UE prin vocea kaizerinei Angela Merkel a propus cote de refugiați pentru ţările membre, a promis sancțiuni grave. De fapt Germania ar  fi vrut să scape de  emigranții nedoriți ( fără calificare, fără dorința de a munci). Astăzi Germania s-a pricopsit cu un val de emigranți care aşa cum spune vicecancelarul german Sigmar Gabriel, „80% dintre refugiaţi nu au niciun fel de calificare. O parte tot mai mare dintre ei sunt analfabeţi. Foarte mulţi tineri care vin în Germania cu valul de refugiați nu au niciun tip de pregătire profesională şi nici nu vor să aibă. Trebuie să fim realiști şi să vedem cu ce provocare avem de-a face fiindcă ne va fi mai uşor să rezolvăm problema”.

Doamna Angela Merkel se confruntă cu voci care o contestă, chiar dacă  deocamdată sotto voce, iar politica dusă de ea a slăbit UE. Sunt multe zone în Europa unde ar vrea să se implice, să impună politica merkeliană, dar Europa îşi linge rănile după atentatele din Franţa, după abuzurile sexuale împotriva tinerelor germance şi se aşteaptă la noi atentate din partea acestor refugiaţi primiți cu braţele deschise. Calul Troian. De la ei UE aștepta un balon de oxigen pentru economia europeană. Odată consumul avea să crească dar şi forţă de muncă ieftină şi necalificată. Dar ce sa te faci cu cei 80% care nu vor să muncească. Kazerina nu mai ştie ce să facă decât să ragă, pardon, să ţipe şi să nu recunoască faptul că a greșit.

Acest balon de oxigen urma să suplinească în oarecare măsură pierderile economiei europene cauzate de embargoul impus Rusiei. M-aș mira dacă în scurt timp nu se vor îndulci, sau chiar vor dispărea sancțiunile europene împotriva Rusiei, o mare piață de desfacere. Europa are peste tot focare de incendiu unde o Uniune Europeană ar fi putut interveni liniştită, dar calculele greşite ca urmare a unui sentiment de prea-puternicie a dus-o la noua criză actuală. Aşa că Moldova, Ucraina, au fost lăsate pe mâinile americanilor.

Singura rezolvare pe care o văd este ca Germania care a vrut să se bucure de refugiaţi să îi trimită înapoi în ţările de origine. Dacă nu vrei să munceşti sau nu vrei să înveţi o meserie, înapoi acasă. Dar această rezolvare este una de lungă durată. Și Obama acum vrea să o aibă la degetul mic. Mai multe în articolul

Barack Obama și Angela Merkel, discuţie la telefon despre criza refugiaţilor


¹Reich-Deutsches Reich (germană: [dɔʏtʃəs ʀaɪç]) a fost numele oficial al statului naţional German între  1871-1943 . Se traduce literar ca  “Imperiul german”

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte