Maria Timuc, lansare de carte la Oltenita

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Maria Timuc, Alexandru Mușat și Valentin Nedelea, Jocul Divin, Șansa omului în Univers!

Maria Timuc, Alexandru Mușat și Valentin Nedelea, Jocul Divin, Șansa omului în Univers!

Maria Timuc, lansare de carte la Oltenita

Maria Timuc a fost astăzi la Oltenița,  alături de invitații săi, fizicianul Alexandru Mușat, coautor, împreună cu aceasta, al cărții „Jocul Divin, șansa omului în univers”, psihologul Mihăiță Toma,  scriitorul și poetul Mihail Gălățeanu. Veți urmări în continuare începutul desfășurării acestui eveniment ce a avut loc în sala mare de ședințe a Primăriei, dar și o prezentare în câteva cuvinte a cărții  Mariei Timuc, „Pași către tine însuți. Puterea frumuseții interioare”

Conferința a fost interesantă, dar numai din prezentarea făcută am înțeles că aceste cărți au ca țintă o anumită categorie de oameni, sunt dedicate unei pături elitiste. Cu toate acestea un astfel de eveniment, la Oltenița, este un act de cultură deosebită.

A fost prima dată când am auzit-o vorbind pe Maria Timuc și am fost încântat de ușurința cu care își găsește cuvintele în fața unui auditoriu divers.

Iată cum prezintă însăși coautoarea această carte pe blogul său personal

” Sunt multe idei demne de reținut din această carte, cum este și aceea că Big Bang-ul nu este doar un proces fizic, cum se străduiesc unii astrofizicieni să ne convingă, ci și informație, spirit.”, scrie Dumitru Constantin Dulcan în prefața cărții. Această ultimă întrebare este una dintre marile teme ale cărții ”Jocul Divin – Șansa Omului în Univers”, o carte care-și propune să conștientizeze omul în privința puterii Liberului său Arbitru, instanța care alege între bine și rău, între a alege calea autodistrugerii sau calea care ne duce spre și prin Planul Divin către destinul nostru …divin.

Este vorba despre o literatură destinată unui public restrâns, dar fidel, literatură filozofică a mileniului trei! O literatură elitistă, destinată celor pasionați de filozofie, mai greu de digerat pentru publicul larg.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.