Cum alegi perdelele de aer ideale pentru afacerea ta

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Exista numeroase locuri si tipuri de afaceri unde un sistem de ventilatie in genul perdelelor de aer poate face minuni, garantand atat reducerea costurilor asociate consumului de energie, cat si imbunatatirea in mod vizibil a conditiilor de confort. De exemplu, perdelele de aer si-au dovedit eficienta in magazine, restaurante, hoteluri, diverse spatii comerciale si industriale, in scoli si spitale etc.

Ca sa beneficiezi la maxim de facilitatile pe care le ofera o perdea de aer, trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:
o O perdea de aer cald electrica trebuie sa fie instalata deasupra usii de intrare sau in partea laterala a acesteia, pentru un randament cat mai bun.
o Daca vei monta perdeaua de aer cald la o distanta prea mare fata de usa, s-ar putea sa ii reduci performanta (aerul va circula pe langa).
o Tipul aplicatiei
– Daca ti-ai propus sa instalezi un asemenea sistem de ventilatie in magazine, ai la indemana modele de perdele de aer electrice, in recirculare sau pe apa. Aceste indicatii raman valabile si in cazul unor cladiri mari.
– In spatii cu profil industrial (depozite, hale, fabrici, saloane de prezentare auto etc.), afara de modelele enumerate mai sus, pot fi utilizate si perdele de aer pe gaz sau perdele de aer pe abur.
o Marimea usii. Perdeaua trebuie sa poata acoperi latimea usii.
o Temperaturile interioare vs. temperaturile de la exterior
o Trebuie sa te informezi daca exista in cladirea/spatiul respectiv ventilatoare de extractie (acestea creeaza o presiune negativa).

In catalogul nostru online de sisteme de aer conditionat si produse de ventilatie, puteti descoperi perdele aer airstream, care prezinta avantajul ca nu afecteaza circulatia persoanelor, vehiculelor. Totodata, punem la dispozitie o paleta completa de solutii aer conditionat, in functie de necesitatile, bugetul si preferintele fiecarui client.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.