Unde ne cazam in Iasi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

hotel-cazare-iasi-5

Cel mai bun hotel Iasi? Cea mai buna cazare Iasi? Asa cum credeam si eu. Da, domnule, ei sunt cei mai buni. Eu merg tot mai des la Iasi pentru ca am din ce in ce mai multa treaba acolo. Poate ca ma voi stabili si acolo, dar deocamdata vreau sa ma bucur de un apartament modern, dotat la cel mai inalt standard.

Vreau sa ma bucur inca de amplasamentul acestuia care este la numai cinci minute de Palas Mall. Cu alte cuvinte, mai am si un mall aproape, in cazul in care vreau sa merg. Daca nu stiti zona, trebuie sa va spun ca este in spatele Facultatii de Mecanica, intr-o zona mai mult decat selecta, intr-o zona linistita pe care toti si-o doresc.

Eu vreau sa ma bucur de confort la un pret mic. Cat de mic? Atat de mic cat sa ajunga la un hotel de 3 stele. Da, asa este. Exista in Iasi acest hotel care iti ofera apartamente moderne la un pret de trei stele, asa cum afirmam mai sus. Am parcare privata de fiecare data cand vin sa ma cazez, am o cada foarte mare in care sa ma relaxez si, de asemenea, mai am si un pat mai mare decat as fi putut visa pentru a ma invarti in el de cate ori vreau eu si pentru a nu cade din el.

Mai beneficiez in banii astia, printre multe alte facilitati, si de un sistem de trezire pentru a fi sigur ca intalnirile mele vor fi un adevarat succes, de usi de protectie in cazul unui incendiu si de o supraveghere video pe interior si pe exterior astfel incat sa nu mi se intample nimic. Este un hotel care mi-a placut foarte, un hotel in care m-am simtit ca acasa si nu voi renunta la el. Eu v-am zis si voua, asa, ca sa stiti ce este frumos si bun.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.