Un nou General Manager la agentia Grapefruit – Georgiana Dragomir

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Un nou General Manager la agentia Grapefruit – Georgiana Dragomir

Un nou General Manager la agentia Grapefruit – Georgiana Dragomir

 

Un nou General Manager la agentia Grapefruit – Georgiana Dragomir

Un nou General Manager. La începutul anului, conducerea agentiei de digital experience Grapefruit a venit cu o serie de schimbari majore – numirea unui nou General Manager, o noua strategie de business si o echipa de oameni noi.

In luna ianuarie, in urma unor schimbari venite la nivel de actionariat noul General Manager este Georgiana Dragomir, care detine 40% din actiuni. Restu de 60% din actiuni apartin lui Marius Ursachi. Numirea Georgianei Dragomir a venit in urma dorintei companiei de a consolida afacerea si echipa, astfel incat anul 2016 sa afuca o cifra de afaceri si mai mare. “Dacă în 2015 am atins o cifră de afaceri de aproximativ 400.000 euro și un profit de 15%, în creștere față de anii precedenți, în 2016 ne-am propus să atingem o cifră de afaceri la 550.000 euro și să creștem profitul la 20%”, spune noul General Manager.

Referitor la noua strategie de business, daca pana acum compania oferea servicii din mai multe arii, acum isi indreapta activitatea exclusiv in zona serviciilor digital si mobile. “Ne-am propus să mergem pe noi tehnologii și să aprofundăm competențele în dezvoltarea aplicațiilor mobile. Avem câteva idei extraordinare de produse digitale, pe care abia așteptăm să le implementăm în 2016”, a declarat Georgiana Dragomir.

Asa cum spuneam la inceput, o schimbare importanta a fost si faptul ca in companie a aparut o echipa de oameni noi, oameni adusi in companie in urma unui proces de recrutare de lunga durata. Georgiana Dragomir a adaugat faptul ca: “Recrutarea unui singur om a durat si 6 luni de zile, insa stiu ca i-am gasit pe cei mai buni. Alaturi de cei care sunt in echipa de mai bine de 3 ani, reusesc sa faca a kick ass team – cum imi place mie sa spun”.
Clientii agentiei sunt companii foarte cunoscute, cum ar fi Dacia sau Nestle. Dacia este unul dintre clientii vechi (colaborare de peste 10 ani), iar Nestle este un client nou.

Printre clientii companiei de-a lungul timpului se numara: Pepsi Americas, Banca Transilvania, Antibiotice, Dacia, Philip Morris, Heidi, OTP Bank, NNDKP, Renault.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.