Afaceri cu antreprenori de succes: istorisiri

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Afaceri cu antreprenori de succes: istorisiri. Cosmina Soare , un exemplu

Afaceri cu antreprenori de succes: istorisiri. Cosmina Soare, un exemplu

Afaceri cu antreprenori de succes: istorisiri

Afaceri istorisite de antreprenori de succes! Dezvoltarea unei afaceri devine pe zi ce trece tot mai greu de susținut dacă nu ai cunoștințe de management. Portal Management  este un loc virtual unde se poate discuta, se pot obține sfaturi de la alți antreprenori care au dobândit experientă ca urmare a problemelor întâmpinate şi pe care au fost nevoiți să le rezolve. Antreprenori de succes îşi descriu experiențele în articole  foarte interesante.  Iată cum este caracterizat de administratorii săi, Portal Management: este locul În care orice manager, anterprenor sau profesionist din România poate găsi oricând o sursa de inspirație pentru dezvoltare!

De fapt este vorba de o concentrare mare a cunoștințelor din domeniul managerial  pe care le împărtășesc antreprenori de succes. Cel mai recent exemplu de pe portal este interviul cu Cosmina Soare. Aceasta după ce a  descoperit advertisingul in timpul facultății a devenit  pasionata de aceasta industrie, creându-și un brand de excepție în acest domeniu, We Are Prestige.  Deviza sa în activitate a fost şi este: “Dacă pare imposibil, necesita mai multa atenție” Prin perseverență şi cu răbdare a reușit să reușească şi să își creeze un brand cunoscut.

Un alt articol de pe portal care mi-a atras atenția este cel al lui Mihai Matei care vorbește despre importanță unui specialist în resurse umane (HR) atunci când vrei ca afacerea ta să aibă succes, afacere ce se bazează pe activitatea unui personal angajat. Orice activitate dintr-o firmă este executată de un personal calificat, dar care trebuie să aibă şi anumite calități ce definesc persoana din punct de vedere  moral, psihic, etc.

 Claudia Caraba vorbește într-un articol de pe portal, vorbește de modul în care un agent de vânzări își poate atrage clienți printr-o artă a conversației elaborată şi studiată.

Iată ce spune Claudia Caraba în finalul articolului său: “Dacă folosești întrebări inteligente, clientul se va lăsa impresionat de abilitatea ta de a-l ajuta în dezvoltarea afacerii cu produsul pe care îl vinzi, cu soluția pe care i-o oferi. Totodată, dacă îi arați ca ești interesat cu adevărat de el și de afacerea lui, el va prinde o anumita simpatie pentru tine și te va diferenția din mulțimea celor care arata cat se poate de evident ca doar își doresc comisionul.”

Dacă aveți o afacere, dacă vreți să începeți una, dacă aveți nevoie de sprijin,vizitați

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte