Transport persoane în și din Germania

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Transport persoane în și din Germania

Transport persoane în și din Germania. Frankfurt

Transport persoane în și din Germania

Din 2007 circul în Europa aproape de fiecare dată cu Eurolines. Este drept că nu am cumpărat niciodată un bilet transport persoane Germania pentru că rutele pe care mă deplasez sunt mai lungi. Prefer autocarul, chiar pentru distanțe lungi deoarece se poate admira și peisajul, interacționezi cu persoane diferite chiar și în scurtele opriri din benzinării. Este puțin mai inconfortabil, dar mie îmi place mai mult. De fapt prima mea călătorie a fost pe rută lungă, până în Olanda, la Utrecht, un traseu de circa 2600 de kilometri.
Am călătorit și cu alte companii de transport pentru că în zone respectivă Eurolines.ro  nu avea acoperită ruta, dar acelea nu s-au ridicat la nivelul celor de la Eurolines.
De curând un prieten al meu a primit o ofertă de muncă în Germania și m-a întrebat ce companie de transport persoane Germania îi recomand. Normal că am mers la vechii mei prieteni, Eurolines. El dorea să aibă asigurat și transport persoane Germania dar și retur adică transport de persoane Germania Romania.
Fiind prima dată când prietenul meu pleacă să lucreze în străinătate toate procedurile pentru procurarea biletului de şi teama de necunoscut l-au făcut să îmi ceară ajutorul pentru a-şi rezerva biletul de transport on line, dar cu varianta dus întors, deci să aibă asigurat şi biletul de transport de persoane Germania Romania. Călătoria sa de circa 1400 de kilometri urmează să înceapă peste 20 de zile aşa că amândoi am hotărât să facem deja rezervarea. Am început prin a face un cont pe site şi apoi a trebuit să alegem între ofertele mai ieftine din cadrul promoţiilor dar şi cele cu carduri de reducere de până la 25%. În cazul autocarelor acestora scaunele se pot lăsa pe spate în aşa fel încât atunci când oboseşti poţi trage un pui de somn. Este drept că nu ca în patul de acasă dar este o odihnă binevenită dacă la sosirea ta la destinație trebuie să desfășori o activitate sau ai o întâlnire de afaceri.
Transportul de persoane, pe cale rutieră este unul agreat de mulţi atât din cauza preţului redus în comparație cu alte mijloace de transport, dar şi pentru că aşa poţi câte puţin să cunoşti ceva din ţările pe care le străbaţi

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte