Mihail Sebastian Arghiropol, exemplu de succes în afaceri

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Mihail Sebastian Arghiropol, exemplu de succes în afaceri.

Mihail Sebastian Arghiropol, exemplu de succes în afaceri sursa foto http://andreeaignat.info

Mihail Sebastian Arghiropol, exemplu de succes în afaceri

Mihail Sebastian Arghiropol. De curând am citit un articol interesant în Adevărul despre Mihail Sebastian Arghiropol manager general al agenţiei de PR şi Advertising „Media One“. Un lucru banal se poate spune, totuși nu este așa.
Mihail Sebastian Arghiropol este exemplul clar al omului de succes în România zilelor de azi.
În 1994 a înființat, ca studio de creaţie, Media One
Media One oferă complete de la marketing şi media, consultanţă în comunicare, creaţie şi producţie de spoturi publicitare sau filme de prezentare, servicii PR, servicii BTL, până la cercetare de piaţă, monitorizare şi evaluare.
În articolul ”Povestea celui mai greu spot pe care l-am realizat vreodată! Cum am reușit sa “supraviețuiesc” intr-o situatie limita” publicat pe site-ul său, arghiropol.ro, Mihail Sebastian Arghiropol vorbește de un spot publicitar în cadrul unei campanii pentru un brand de vopsea. Dacă veți privi și voi clipul veți înțelege cât de atractiv a fost și cat de amuzant.
Clipul a fost realizat în trei variante însă cea aleasă de client mi se pare frumoasă şi hazlie. În opinia mea un om binedispus este înclinat mai mult să cumpere produsul a cărui reclamă la amuzat.
Nu am vorbit degeaba de trei variante ci pentru a sublinia seriozitatea şi cantitatea de efort depus pentru a realiza ceva a lui Mihail Sebastian Arghiropol şi a echipei sale profesioniste. Istorisirea realizării acestui clip publicitar de către Mihail Sebastian Arghiropol arată cum au reuşit cu greu să găsească o dublură pentru Dalmațianul său, cu ajutorul unei cunoştinţe. Este greu de realizat chiar şi clipuri de câteva zeci de secunde, dar munca în echipă dar şi priceperea liderului, în cazul de faţă Mihail Sebastian Arghiropol, a putut rezolva orice situaţie pe parcursul activităţii agenţiei.
De la Mihail Sebastian Arghiropol ar trebui cu toți să luăm exemplul de perseverenţă, de seriozitate şi dăruire în realizarea proiectelor noastre.
Mihail Sebastian Arghiropol sigur nu este singurul exemplu dar m-am simţit inspirat, atunci când am citit articolul din Adevărul, am vrut că să îmi exprim şi eu opinia despre Mihail Sebastian Arghiropol, dar şi despre echipa sa invizibilă. Astfel de exemple ar trebui urmate de tinerii din ziua de azi. Nu numai în advertising se pot obţine succese răsunătoare ci oriunde atunci când ești hotărât şi vrei să faci ceva.

Astfel de exemple ar trebui urmate de tinerii din ziua de azi oriunde atunci când ești hotărât şi vrei să faci ceva

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte