Piese auto on line şi service

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Service auto şi distribuitor de piese

Service auto şi distribuitor de piese. Autohut.ro

Piese auto şi serviece. Dacă ai nevoie de piese de schimb pentru autoturismul tău una dintre variante este să cauți piese auto online pe AutoHut.ro. Citiți mai departe și veți vedea de ce!

După 1989 economia centralizată a dispărut, iar acum pot zice că funcționează haotic. Un site precum Autohut.ro încercă să strângă într-un loc o anumită gamă de produse cu mare căutare, piesele auto. În acest fel orice posesor de mașină poate găsi mai ușor  piese auto necesare reparației autoturismului său. AutoHut pe lângă vânzarea pieselor de schimb are și un service auto propriu nou înființat în București unde poate face orice reparație pentru o gamă largă de autoturisme.

Îmi amintesc că pe vremuri aveam o Dacia 1300 iar când trebuia să schimb ceva trebuia să fac sluj prin service-uri sau să merg direct la fabrică pentru o piesă mai importantă. Noroc că Dacia mea nu se strica prea des! Astăzi, cu un telefon sau o comanda online la cei de la AutoHut poți găsi piesa buclucașa.

Piese auto on line şi service

La ei găsești piese auto pentru peste patruzeci de mărci cu toate variantele constructive existente. Chiar dacă nu găsiți inițial piesa căutată dacă îi întrebați fie pe contul de facebook fie prin formularul de contact  şi chiar dacă nu au în stoc vă fac rost în cel mai scurt timp de piesa solicitată.  La adresa Bd-ul Nicolae Grigorescu, nr. 110, sector 3, Bucuresti, se află sediul firmei unde se pot achiziționa piesele cu plata cash, cu card Star BT, sau Card Avantaj. Comparatorul poate renunța la produsele achiziționate din magazinul online Autohut.ro, în termen de 30 zile calendaristice de la recepționarea lor.

Garanția se acordă produselor în funcție de complexitatea lor pe perioade de la 24 de luni până la 36 de luni. Autohut.ro a început activitatea în ianuarie 2013 si în decembrie 2015, după 3 ani de la lansare a decis să ofere  servicii de calitate si ca service auto prin deschiderea  Atelierului Autohut.

Alegerea vă aparține, dar pentru mine este cea mai ieftină şi sigură variantă mai ales că aici găsiţi piese originale şi nu din cele recondiționate, produse de firme autorizate.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.