Cumparaturi online, soluția ideală

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cumparaturi online soluția ideală

Cumparaturi online soluția ideală

Cumparaturi

Cumparaturi online soluția ideală. M-am hotărât! Îmi cumpăr un ceas de mână! Telefonul  nu mai este eficient pentru aflarea orei. Din cauză că vederea a început să mi se deterioreze, ca să aflu rapid ce oră este trebuie să îmi pun ochelarii la ochi pentru a desluși  ora indicată de telefon.

Știți de la cine m-am gândit să îmi cumpăr un ceas?  De pe site-ul  www.olle.ro. Am găsit oferte diversificat în funcţie de gust şi preţ, ceasuri cu cuarţ sau ceasuri digitale.

Din diversitatea ceasuri barbati am căputat să găsesc unul cu un cadran uşor lizibil în orice condiţii, dar m-am orientat şi la calitatea mecanismului.

În cele din urmă am ales un ceas „ Ceas Diesel, DZ4296” care are semnele orare mai mari aşa că pot să le disting uşor.

Fiindcă am plecat la shoping şi pentru că aveam ceva bani disponibili am decis sa mai cumpăr două lucruri de la www.olle.ro: un parfum şi o pereche de ochelari de soare.

La parfum m-am orientat spre The One Royal Night 100 ML apa de parfum – Dolce Gabbana care este un parfum Oriental Lemnos pentru bărbați. Noul parfum The One de la Dolce Gabbana fiind o ediție limitata a clasicului Dolce Gabbana The One aparut în anul 2008. Noul parfum a fost lansat în a doua jumătate a anului 2015.

Ca să mă răsfăț am ales şi o pereche de ochelari de soare Alexander Mcqueen AMQ 4242 S 0SR/ZW  cu lentilă cu protecție UV, exact ce am nevoie, în zilele supraînsorite, pentru ochii mei care încep să obosească.

Scotocind mai bine prin „magazia” celor de la Olle am găsit tot felul de alte produse de parfumerie, cosmetice, ochelari, din branduri celebre ca Adidas, Alexander McQuin, Astor, Azaro, Benetton, Boucheron,Burberry, Bulgary, Cacharel, Calvin Klein, Carolina Herrerea, Carerra, Cartier, etc.

Scotocirea a dat şi rezultate aşa că am hotărât să o răsfăţ şi pe soţia mea cu un parfum 212 VIP Club Edition 80 ML, un parfum Floral Fructat. 212 Vip Club Edition a fost lansat in anul 2015.  Parfumul se deschide cu note de citrice, coacăze negre. Inima parfumului o reprezintă notele de iasomie Sambac. Parfumul se închide cu note de paciuli si mosc alb.

Acestea fiind spuse vă rog şi pe voi să vizitați site-ul şi să cumpărați, atunci când aveţi bani în cont!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.