Lacasurile de cult-echilibrul emotional pentru noi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Lacasurile de cult-echilibrul emotional pentru noi

Lacasurile de cult-echilibrul emotional pentru noi

Lacasurile de cult-echilibrul emotional pentru noi. De curand am simtit nevoia sa imi adun gandurile, sa ma reculeg si sa fiu doar eu ca mine pentru o scurta perioada de timp ca sa pot sa imi pun in oridine ideile si sa merg mai departe.
De cele mai multe ori cred ca fiecare dintre noi are anumite momente cand simte nevoia sa se linisteasca sufleteste, sa isi adune forta de a merge si de a continua drumul vietii asa cum este el, cu bune si cu rele.
Eu am un loc de suflet unde merg si ma rog, imi pun in oridine idei si da, vorbesc cu Dumnezeu pentru a ma sfatui.

Lacasurile de cult

Asa am facut si acum am mers intr-o localitate, intr-o biserica, sau cum imi place sa ii spun eu , intr-un lacas de cult pentru a ma aduna si pentru a imi gasi echilibrul de care toti avem nevoie.
Acesta este locul meu preferat cand simt nevoia de evada chiar si pentru cateva ore din cotidian, este un loc nemaipomenit deorece este izolat iar mobilierul bisericesc  dinauntrul lacasului este sculptat manual de catre oameni talentati.
De cele mai multe ori vin aici cand simt nevoia de liniste sau cand am de luat o decizie importanta, ma asez pe strana credinciosi  si incerc sa iau o decizie.
De fiecare data sunt furata de sculptura manuala din interiorul bisericii ca si cand as fi pentru prima data aici, deoarece mobilierul de cult  de aici ma fascineazea si ma uimeste de fiecare data ca si cum as intra pentru prima data aici.
Este foarte important in viata sa avem momente pe care sa le petrecem doar cu noi insine, deorece aceste momente sunt unice si ne ofera un confort psihic.
De cele mai multe ori un astfel de loc ne aduce linistea sufleteasca de care avem nevoie cu totii, ne incarca pozitiv si ne pregateste psihic si moral pentru a merge mai departe.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.