Scaun la cap și scaune ergonomice

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
 Scaun la cap și scaune ergonomice

Scaun la cap și scaune ergonomice

 Scaune ergonomice

Scaun la cap și scaune ergonomice .De ce se spune despre un om că are scaun la cap. Ca să vă explic vă rog să vizitați site-ul scauneonline.ro și să priviți la niște scaune de birou din import.

În esență nu are a face istorisirea mea cu scaune de birou, dar este poate interesantă, și demnă de știut

Scaun la cap

Scaunul avea să fie primul element de mobilier ce apare în vatra locuită de ființa umană bipedă, ce din când în când simte nevoia să își odihnească membrele inferioare supuse unui mai mare efort după căpătarea verticalității. Dacă mersul în patru labe echilibra în mod natural greutatea omului distribuind-o către toate cele patru membre, câștigarea poziției bipede avea să fie făcută prim sacrificarea membrelor inferioare ce trebuiau să suporte acum întreaga greutate corporală. Statul jos avea să aducă și sedentarizarea,organizarea statală, statornicia. Omul avea să devină „așezat la casa lui”, mai inteligent, „cu scaun la cap

Expresia „cu scaun la cap”, care înseamnă înţelept, are ca sinonime adjectivele aşezat, cumpătat, serios, cuminte, chibzuit. Aici interesează aşezat. Aşezat pe scaun este şi celebrul Gânditor de la Hamangia. Deci sinonimul de” înțelept” se aplică unor persoane care datorită aptitudinilor lor au dovedit că știu să gândească și să ia hotărâri juste și imparțiale. Acestor persoane li se oferea, încă din vremuri străvechi, un loc de cinste într-un scaun sau jilț, destinat numai lor. Acest scaun era o dovadă a recunoașterii înțelepciunii lor, și trecând prin mai multe transformări, expresia inițială de ”om cu scaunul lui (destinat lui)”  a devenit astăzi cunoscuta expresie de om cu scaun la cap.

Acestea fiind spuse despre scaunul la cap cred că veți înțelege cât de necesare sunt niște scaune de birou în care cel care le folosește să se simtă confortabil, sa fie scaune ergonomice astfel încât sănătatea sa să nu fie afectata de numeroasele ore de munca sedentară, să poată lucra cât mai mult, fără a obosi. Pentru a te feri de durerile de spate trebuie să găsești scaunul potrivit, lucru ce se poate întâmpla numai cu cei de la scauneonline.ro

Scaunele de birou sunt la fel de utile atât la serviciu cât și acasă pentru cei care își prelungesc activitatea și în sânul propriului cămin.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.