Cadoul special -un articol sportiv

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Cadoul special -un articol sportiv.

Cadoul special -un articol sportiv

Cadoul special -un articol sportiv

Cadoul special. De ziua iubitului meu m-am gandit sa ii fac o surpriza mai speciala si am inceput din timp sa ma documentez si sa ii pregatesc cadoul mult visat.
Una dintre activitatile principale ale lui este sportul, iubeste sa faca sport, ii place sa faca miscare si sa fie mereu in forma.

De altfel iubitul meu are si un job secundar, ii putem spune si asa, facut din pasiune, este antrenor de fotbal pentru copii.
Cum ii place sa fac sport si antreneaza copii la fotbal, stiam exact ce isi doreste si de ce anume avea nevoie, asa m-am hotarat sa ii achizitionez un echipement profesionist pentru sport.

Auzisem de la el in urma cu ceva timp, cand el si echipa lui de omuleti se pregatisera pentru o competitie sportiva, ca achizitionasera echipamenete de fotbal pentru copii de la un anumit magazin specializat in astfel de articole sportive.
Mi-a povestit atunci de calitatea produselor achizitionate si stiu ca urma sa isi procure si el un echipament corespunzator in viitorul apropiat.

Cum timpul a trecut, iubitul meu bineinteles ca inca nu si-a achizitionat ceea ce isi dorea mult, asa ca m-am hotarat sa ii fac eu o surpriza si sa ii achizitionez echipamentul chiar de ziua lui, trebuia decat sa imi amintesc de unde anume.
Tot ce imi amintesc era denumirea magazinului Joma din Bucuresti, asa ca am inceput sa ma documentez despre acest magazin si spre surprinderea mea am gasit foarte repede si am putut sa comand direct de pe site-ul lor, rapid, simplu si comod.

Asa ca i-am achizitionat un trening care i s-a potrivit ca o manuse, iar ca surpriza sa fie completa i-am comandat tot de aici si un tricou care merge perfect cu treningul si pe care il poate purta si se asorteaza la echipament, fiind un model preferat al lui si anume tricou polo.
Surpriza mea a fost pe masura asteparilor, a fost incantat si fericit si eu si mai fericita pentru ca am putut sa ii ofer ceva ce isi dorea.

Cu drag a voastră

Alina

Aceasta a fost scrisoarea prietenei male alina pentru cititorii mei.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.