Amenajari interioare

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Amenajari interioare

Amenajari interioare

Amenajari interioare

Amenajari interioare. Pentru confortul deplin într-o locuință sau într-un birou vei avea nevoie de : Idei de amenajari interioare Culoareata.ro.  Ştiinţa de  amenajare interior  a evoluat mult de la peșterile preistorice până în zilele noastre. Chiar și omul preistoric încerca să înfrumusețeze peșterile sale cu diferite picturi rupestre sau sculpturi.

Miile de ani au trecut așa că în momentul de față pentru amenajarea unei locuințe, sau a unui birou unde să te simți bine, să fii relaxat, trebuie să apelezi la specialiștii de la Culoareata.ro.

Aici vei găsi persoane care vor ține seama de personalitatea, a căror cunoștințe se bazează pe studii îndelungate.

Iată ce spune despre concepția de lucru a celor de la Culoarea.ro exprimată de Patricia Dobrin pe site-ul lor: „Oamenii sunt ființe senzoriale. Pe o piață extrem de competitivă bunurile și serviciile sunt ambalate astfel încât vizual, tactil și auditiv să își comunice valoarea. Designul spațiilor dedicate unor astfel de activități este extrem de important atunci când se alege publicul target (ținta) având în vedere că aici este punctul în care se schițează prima impresie. Clientul trebuie cucerit.”

În amenajari interioare trebuie să ţii seama de aranjarea  mobilierului de interior cât şi culoarea acestuia ca de altfel şi a pereţilor influențează starea de spirit a celui ce există în acel spaţiu.

Culorile pot fi alese şi în funcție de anotimp dar nimeni nu zugrăvește de patru ori pe an, dar important este ca acele culori să se îmbine să fie culori blânde, pastelate pentru că unele sunt chiar iritante.

Ca idei de idei amenajari interioare voi spune că dormitorul trebuie să fie locul cel mai primitor și confortabil dintre toate camerele casei şi de aceea este bine să îl amenajezi după temperamentul tău.

După cum Alain de Botton scria în „Arhitectura fericirii”, scopul unei amenajari interioare este acela că trebuie  „să identificăm acele obiecte și elemente decorative care se corelează cu anumite stări interioare utile, care ne încurajează să ni le cultivăm noi înșine”.

Astfel eu mă simt relaxat într-o cameră unde sunt diferite nuanţe de crem, această culoare dând senzația de liniște şi pace, o culoare foarte potrivită, în opinia mea pentru dormitor.

Amenajari interioare reprezintă o întreagă ştiinţă care nu se poate trata într-un astfel de articol. Când este vorba de o amenajare interior şi vrei să fie cât mai bună trebuie să apelezi la specialişti.

Idei amenajari interioare sunt o sumedenie dar trebuie să ştii ce vrei!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.