Scaune cu masaj la tine acasă

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
 Scaune cu masaj la tine acasă

Scaune cu masaj la tine acasă

Scaune cu masaj la tine acasă

Scaune cu masaj la tine acasă. Am fost în dubiu dacă să intitulez articolul „Mi-am luat maseurul la mine acasă”, sau „Scaune cu masaj la tine acasă”. M-am decis la ultima variantă după ce am vizitat atent  magazin online cu fotolii de masaj.

Complexitatea unui astfel de fotoliu, dar mai ales utilitățile oferite și faptul că rezolvă multe dintre problemele cu stresul cauzat de șederea în poziții incomode m-au făcut să cred că aceste preturi scaune cu masaj sunt absolut justificate. Calitatea bate prețul!

Pentru că se apropie sărbătorile de paște Komoder oferă unele scaune de masaj la prețuri promoționale așa că am cerut o ofertă de preț care mi-a sosit aproape instant, după ce în prealabil am fost sunat de cineva de la ei.

Nu am să vă redau toată lista pentru ca este cam dificil, dar am făcut o comparație între alt obiect cu aceeași destinație pe care îl am și nu este vorba de scaune de masaj, și oferta lor de scaune masaj. Pe lângă prețul mult mai mic și rezultatele par diferite, mult mai bune la scaune masaj.

Dacă facem o comparație între scaune masaj pret și prețul altor produse ce se găsesc pe piață, din aceeași gamă, avem o imagine complexă a eforturilor producătorilor de a crea produse competitive, dar și accesibile ca preț unui public tot mai larg.

Gama de produse comercializate de Komoder ca unic importator INADA şi iRest în România, Bulgaria şi Italia este foarte variată și aici veţi găsi cele mai bune preţuri oricând la toate modelele de fotolii alături de servicii de garanţie, postgaranţie, montaj şi testare gratuită la showroom-urile din Cluj, Bucureşti, Padova si Milano (Italia), Houten (Olanda) şi Evere (Belgia).

Scaune masaj pret excepțional numai de la Komoder. Fiind niște aparate complexe aceste scaune de masaj beneficiază de o garanție de doi ani iar service-ul post garanție este oferit pentru alți cinci ani. De aici rezultă că avem de-a face cu produse de calitate concepute și realizate pentru folosință îndelungată, la cei mai înalți parametri funcționali.

Dacă ai o activitate stresantă nu văd de ce nu te-ai relaxa într-un astfel de fotoliu pentru a pleca a doua zi la muncă odihnit și liniștit.

Comments

comments

Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.