Tratamente naturiste, vitamine si minerale

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Tratamente naturiste, vitamine si minerale

Tratamente naturiste, vitamine si minerale

Tratamente naturiste, vitamine si minerale

Tratamente naturiste. În urma unui consult și a unor analize de sânge, medicul a constatat deficitul de magneziu în organismul meu, așa că mi-a eliberat o rețetă cu acest medicament. La prima farmacie la care am fost am și găsit magneziu organic de la Herbagetica. Cum eu nu prea sunt familiarizat cu produsele de la Herbagetica atunci când am ajuns acasă am început să caut pe net  Hrebagetica ca sa vad ce este această firmă. Se pare că  Herbagetica este unul dintre campionii comerțului cu produse naturiste de pe piața românească.

Când vorbim de magneziu organic este magneziul natural extras din apa mării, de unde se obţine prin filtrări succesive, rezultând un cocktail de oxid, clorură, sulfat şi hidroxid de magneziu, amestecate în proporţiile lăsate de natură. Această compoziție a magneziul marin este îmbogățită cu drojdie de bere pentru a transforma magneziul marin magneziu organic, adică viu. Datorită numărului impresionant de vitamine din complexul B pe care îl conține drojdia de bere devine foarte ușor asimilabil de organism.

Tratamentele naturiste au devenit în ultimul timp mult mai eficiente decât cele clasice unde medicamentele sunt obținute prin sinteză. Prin acest procedeu (sinteza) medicamentul obținut este un  produs secundar al proceselor industriale, fiind mai greu asimilat de organism și nu are decât o parte dintre efectele terapeutice oferite de cele naturiste. Ce să ne mai învârtim în jurul cozii, tratamentele naturiste au început să dea rezultate tot mai vizibile în tratamentul diferitelor afecțiuni.

Să nu uităm că omul face parte integrantă din natură și de la apariția sa pe pământ până în urma cu circa două secole singurele remedii în tratarea tuturor bolilor erau cele naturale.

Produsele naturiste ne amintesc că excesul tehnologizării ne îmbolnăvește.

Revenind la Herbagetica pot spune că tratamentul urmat cu magneziu organic de la ei a avut un efect rapid și benefic asupra stării mele de sănătate.

Pentru cei care vor să cumpere produsele lor îi sfătuiesc să le viziteze site-ul dar și să ceară în farmacii varianta naturistă Herbagetica a medicamentului prescris.

Ca să nu uit site-ul Herbagetica are un concurs  online dotat cu premii în produse Herbagetica în valoare de de 180 de lei, concurs desfășurându-se între  6.04.2016 —27.04.2016.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.