Calatorie spre aeroportul Otopeni

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Calatorie spre aeroportul Otopeni

Urmează ca la sfârșitul lunii iunie să plec în Italia. Pentru transportul la și de la Aeroportul Otopeni am început să caut soluții. Mi-a sărit în ochi oferta  de transfer Aeroport Otopeni a celor de la trasnsfero.ro. Văzând pe site oferta de 9,99 lei transport aeroport Otopeni — Vaslui m-am adresat celor de la firmă. Credeam că oferta este o farsă.

Calatorie spre aeroportul Otopeni

La telefon am fost lămurit pe deplin. Primul venit, adică cel care rezerva primul bilet al cursei care merge de la un oraș din Moldova cum ar fi Adjud, Bârlad, Buzău, Focșani, Onești, Panciu, Râmnicu Sărat, Tecuci și Vaslui la aeroportul Otopeni beneficiază de un bilet de 9,99 lei. Iată o imagine cu cursele din 22 iunie de la Vaslui.

Calatorie spre aeroportul Otopeni

Calatorie spre aeroportul Otopeni

De fapt când am văzut cuvintele autobuze Otopeni, transfer Aeroport Otopeni am căutat imediat site-ul. Cu toate acestea firma de transport nu își desfășoară activitatea în zona mea așa că am rămas doar cu informația.

Am continuat căutarea mea pentru transport Aeroport Otopeni, pentru autobuze Otopeni și microbuze Otopeni, în zona geografică în care locuiesc eu.

Zadarnic singura firmă care asigură astfel de servicii fiind transfero dar care face această ofertă numai pentru Moldova. Din discuția cu cei de la transfero am înțeles că firma de transport vrea să extindă acest tip de servicii în toată țara.

Este legea primului venit, primul servit, dar prin politica sa firma îndeamnă la prevedere. Dacă reții biletul din timp plătești mai puțin.

Compania folosește atât autocare cât și microbuze Otopeni pentru  transfer Aeroport Otopeni, având marjă de manevră pentru a face transportul profitabil din ambele părți: client și companie. Transfero este prima companie despre care am aflat că a introdus acest sistem de rezevare și sunt foasrte bucuros. Probabil cererea a fost prea mare ținând seama că mulți locuitori ai moldovei lucrează în străinătate, mai ales în Italia. Oferta deci răspunde cererii, compania știindd să își atragă și să își păstreze clienți tradiționaliu

Chiar dacă nu am găsit ceea ce căutam, adică transport direct la Aeroportul Otopeni din regiunea în care locuiesc, am aflat că în alte zone există și pe viitor se va extinde serviciul.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.