Campania electorală locale spre final

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Campania electorală locale spre final

Campania electorală locale spre final

Campania electorală locale spre final. Într-o anume măsură actuala campie s-a desfășurat mai civilizat decât cele anteriorae. Cu toate acestea se vede că și de acestă dată puterea, idiferent de culaoare, vrea să acorde cât mai puține șanse candidaților independențI. Aceștia au fost marginalizați de lege în primul rând că ei nu au fost incluși în tragerea la sorți pentru ordinea pe buletinele de vot. În al doilea rând faptul că la tipărire nu s-a ținut seama, ca  în cazul candidaților la fotoliul de primar ai municipiului Oltenița, de faptul ca spațiul ar fi permis un alt mod de tipărire. Așa cum este poziționat candidatul independent, Cercel Florian, acesta este pe pg. 3, verso la pagina 1. Este o poziție pe care alegătorii o găsesc mai greu, mai ales cei de o anumită vârstă.

Calitatea hârtiei arată că ștampila pusă pe o parte a buletinului se poate transmite pe cealaltă parte așa că cei doi candidați care sunt așezați în oglindă își pot anula reciproc voturile, pentru că ștampila poate fi interpretată ca una dublă. Există încă o filă în buletin pe care se puteau pune candidații de pe pagina 3 fara a influența secretul buletinului de vot! Faptul că acești candidați independenți sunt marginalizați arată dorința legiuitorului, adică Parlamentul României de a-și păstra privilegiile și  a înlătura persoanele care nu vor să mai facă politica perversă a găștilor numite partide polititice.  Suspect este și faptul că în cazul Olteniței, ultimii sunt un partid care se știe că nu are sorți de izbandă, și un candidat independent.

Conform legii nu se mai poate face nimic! Este vorba ce se poate face să scăpăm de actuala clasă politică care încearcă prin orice mijloace să se țină de scaunul puterii pe care l-au luat cu japca. Oare România mai are șanse?

Manifestarea de forță a PSD ca cea pe care o vedeți în imaginile următoare, cu rol de intimidare a electoratului mai temător, mă face să adresez un îndem oltenițenilor: Vedeți ce votați  pentru binele copiilor voștri și al vostru.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.