Importanta instructiunilor de utilizare in limba romana

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Produsele electrocasnice si electronice vin de fiecare data la pachet cu instructiuni de folosire. E important ca acestea sa fie corect scrise si sa informeze cumparatorul in privinta tuturor aspectelor importante. Daca vrei sa cumperi un produs si nu cunosti bine nici o limba straina, asigura-te de faptul ca respectivul produs va ajunge la tine cu un ghid de utilizare in limba romana. Mare atentie, deoarece nu toate site-urile online livreaza produsele cu manuale utilizare romana. Cel mai bine e sa intrebi exact cum stau lucrurile in aceasta privinta. Daca uiti sa intrebi si ai neplacuta surpriza de a primi un manual cu instructiuni in toate limbile, mai putin in romana, poti incerca sa cauti un manual pe site-ul http://www.manual-utilizare.com/.

Ai aici disponibile o multime de manuale de la o multime de produse din mai multe categorii. E foarte simplu sa gasesti ceea ce iti trebuie.
E foarte important ca instructiunile sa fie intr-o limba cunoscuta de tine. Este recomandat sa citesti instructiunile inainte de a folosi un anumit produs. Nu trebuie sa le citesti insa doar ca sa fie citite, ci trebuie sa le si intelegi. Or, cum ai putea intelege instructiunile intr-o limba pe care nu o cunosti? Chiar daca ai cunostinte de baza in engleza, franceza, etc., uneori nu e suficient. Trebuie sa cunosti foarte bine o limba straina pentru a te asigura de faptul ca ai luat la cunostinta toate informatiile. Manualele de utilizare contin informatii extrem de importante legate de modul in care se utilizeaza un anumit produs, informatii legate de pericolele la care te poti expune, informatii legate de asamblarea unui produs, dar si alte informatii care sunt cu adevarat importante.

Imi amintesc si acum ziua in care am comandat online pentru parintii mei o masina de tuns iarba. A ajuns la ei si s-au uitat la ea zile intregi, pana cand am mers in vizita la ei si le-am tradus toate informatiile pe care le continea manualul de utilizare. E neplacut pentru cei care nu stiu o limba straina. Daca stiam de site-ul mentionat mai sus, cu siguranta era totul mult mai simplu. Insa, v-am spus voua, poate va ajuta pe voi.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.