Aura și Rares, minimarket de evitat

2
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Aura şi Rares Supermarket

Aura şi Rares Supermarket

Aura și Rares, minimarket de evitat. În același local de pe Bulevardul Republicii a funcționat în urma cu ceva vreme, magazinul Fortuna despre care am scris de mai multe ori la vremea sa. Despre acest magazin „Aura şi Rares„ Supermarket de la care speram mai multe am mai scris.

Revin acum ca să vă spun că pe zi ce trece acest magazin mă dezamăgește. Atitudinea familiară suburbană  este primul lucru ce predomină relația client – furnizor de servicii (citește vânzător). În al doilea rând atunci când dorești să cumperi ceva cu cardul de credit îți este refuzat serviciul pe motiv ca trebuie sa cumperi de minim 30 de lei pentru ca altfel nu est rentabil. Nu este singura dată când m-am confruntat cu o astfel de atitudine, în acest magazin,  mai ales din partea casierelor.  Chiar dacă altădată cea care se autointitulează patroană a acceptat cardul de credit, casierele refuză cu obstinație și nu îl acceptă.

Singura soluție a clienților care țin cât de cât la demnitatea lor este să evite acest lăcaș ce propăvăduiește un comerț degradant!

Același aspect de promiscuitate domină în magazin. De multe ori pentru a găsi un produs este nevoie să apelezi la un patron, căci toți sunt patroni în magazin, ca să îți scoată produsul din frigiderul din spate. Zvonurile că prețurile ar fi umflate la casă se pare că nu le pot proba, dar se pare că acest magazin nu își are locul într-un oraș!

Aura și Rareș, minimarket de evitat

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

2 comentarii

  1. Pingback: Aura si Rares! Ce-i de facut ? - Ziarul lui Ipu

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.