Energiile pozitive emanate de bratarile Shamballa

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Bine v-am regasit, dragele mele cititoare.
Așa cum v-am învățat azi vreau sa discutam despre un subiect foarte important, este vorba despre modul în care anumite pietre pot avea un efect benefic asupra organismului uman. Cine ar fi crezut ca niște bratari pot avea un impact gigantic asupra vieții noastre? Eu una nu credeam asta dacă nu vedeam cu proprii ochi, este vorba despre celebrele bratari Shamballa. Am avut o prietena care mereu era trsita închisă în ea si care nu voia sub nicio formă să treacă peste durerea care îi macină inima.

Intr-o buna zi un prieten care era îndrăgostit se ea și-a luat inima în dinți și i-a comandat de pe un site de bratari dama o astfel de bratara. A durat ceva pana sa i-o dea, dar efectele ei erau tot mai vizibile. Ne povestea că aceste pietre reușesc să emane o energie foarte pozitivă asupra sa. si ca dintr-un mod foarte ciudat incepea să uite de durere.

Stih multe dintre voi ați spune că asta se datorează dovezii de iubire, dar toți cei care am fost de fata știm cât efectul era dat de aceste bratari handmade. Sunt pur si simplu un izvor neterminat de iubire si fericire. Reușesc să atragă cele mai bune emoții din jurul nostru. Dacă și voi aveți o persoană care are nevoie să se simtă bine intrați pe site si cumpărati o astfel de bratara la sfârșit veți vedea rezultatele.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte