Laptele de soia distruge tiroida! Tu bei asa ceva?






Laptele de soia. sursa foto livingtraditionally.com
Laptele de soia nu este sănătos.
Americanii sunt în mod constant sfătuiți să consume soia și lapte de soia, chiar dacă există dovezi care arată că această băutură este departe de a fi benefică.
Se pare că, lapte de soia nu este sănătos, iar consumul său dăunează sănătății. Acesta este motivul pentru care ar trebui să-l evite cu orice preț.
La început trebuie să analizăm ingredientele din lapte de soia:
Lapte de soia (filtrat din, boabe întregi de soia), conţine: sare de mare, E407¹ sau caragenan este gelifiant, agent de îngroșare , zahăr din trestie de zahăr, palmitat de vitamina “A”², aromă naturală, riboflavina (B2), vitamina D2, vitamina B12, carbonat de calciu.
Laptele de soia nu este sănătos
Iată care sunt cele 10 motive importante pentru a evita laptele de soia:
- Alimentele obţinute din soia sunt bogate în aluminiu, care dăunează rinichilor și a sistemului nervos, și a fost legat de debutul bolii Alzheimer.
- Boabele de soia au hemaglutinină, care este o substanță care provoacă aglutinarea celulelor roșii din sânge.
- Boabele de soia sunt bogate in toxine naturale sau “anti-nutrienti”, astfel încât consumul a numai 2 pahare pe zi duc la schimbarea ciclului menstrual.
- În timpul procesării, proteinele fragile din soia sunt expuse la temperaturi ridicate, în scopul de a fi convertite în izolat proteic de soia si proteine vegetale texturate, astfel încât acestea devin dăunătoare pentru consum.
- Cercetările au constatat că acest lucru ridică nevoia de vitamina B12 si vitamina D.
- Soia și produse din soia sunt bogate in acid fitic, care împiedică asimilarea de fier, zinc, calciu, magneziu și cupru.
- 99% din soia este modificată genetic și aparține grupului de alimentele cele mai contaminate cu pesticide.
- Soia are estrogeni din plante, cunoscute sub numele de fitoestrogeni, care deteriorează funcția sistemului endocrin si cauzează cancer la sâni și infertilitate la femei.
- Soia include izoflavone toxice, genisteina si daidzeina, care susțin dezvoltarea cancerului de sân.
- Un compus din soia este similar cu vitamina B12, care nu este procesat în organism, astfel încât alimentele din soia contribuie la deficitul acestei vitamine.
sursa www.healthyfoodhouse.com
¹E407 sau caragenan este un gelifiant, agent de îngroșare. Acesta este un extras natural din alge marine roșii din familia Rhodophyceae. Caragenanul este un poligalactan liniar, sulfatat. In comerț se găsește sub denumirea de kapa-caragenan, iota-caragenan, lambda-caragenan.
- La animalele de laborator (sobolani) produce cancer de colon, fiind imunosupresor.
- Determină asimilarea lenta a mineralelor, fiind laxativ când se consuma in cantități mari.
- S-a demonstrat ca produce ulcer si cancer. Nu se recomanda consumul frecvent.
- E407, Caragenan este folosit ca Agent de îngroșare, Stabilizator
²Vitamina A palmitat este fabricat sintetic pentru utilizare în produsele cosmetice pentru a trata probleme ale pielii, inclusiv acnee si a ridurilor, retinoide naturale sunt utilizate în creme de piele, dar vitamina A palmitat sintetic, tretinoin și izotretinoin, este disponibil numai cu prescripție medicală. Alte utilizări pentru vitamina A palmitat includ tratamentul tulburărilor oculare, cum ar fi la fața locului Bitot lui, ochi uscat si retinita pigmentară.
vezi acid palmitic
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.