Erdogan și lovitura de sta dinTurcia

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Erdogan și lovitura de sta dinTurcia

Iată cum Erdogan, cel care a scăpat odată de pedeapsa capitală vrea să o reintroducă:

La Memorandumul din 1997 Recep Erdogan a fost scos în afara vieții politice de promotorii de atunci al sistemului laic în Turcia:

„Premierul a fost convocat la Statul Major General și i s-a cerut să semneze textul redactat de militari, angajament implicit la aplicării lui. Documentul prevedea și interdicția de a activa în politică pentru Recep Erdogan.”

Poate dacă Șeful Armatei, gen. Ismail Karadai, cel care a prezentat un text cu 55 de puncte din toate domeniile societății, acceptate de președinte, erau mai duri probabil și Erdogan ar fi fost condamnat la moarte pentru că pedeapsa cu moartea a fost abolită în Turcia abia în 2004.

Totuși autorii memorandum-ului au fost judecați după venirea la putere a AKP – partidul lui Erdogan – și condamnați la închisoare.

Acum Erdogan continuă răzbunarea propunând reintroducerea pedepsei cu moartea.

Recep Erdogan este un om frustrat, dornic de răzbunare dar ajuns la conducerea Turciei.

SUA amenință Turcia: Va fi dată afară din NATO !!!!!!!???????? Doar o perdea de fum care va rezista până la calmarea situației.

Represaliile împotriva celor care au luat parte la tentativa de lovitura de stat sunt extrem de dure. Suporterii lui Erdogan au bătut soldați foarte tineri sau au inventat noi metode de tortura. Mii de soldați au fost bătuți cu cruzime, in timp ce peste 100 si-au pierdut viața in confruntările cu suporterii lui Erdogan.

Militari Turci participanți la puci batuti si obligati sa priveasca POZA lui Erdogan timp de zeci de ore

Militari Turci participanți la puci batuti si obligati sa priveasca POZA lui Erdogan timp de zeci de ore

 

Generalul Akin Ozturk apare în fotografiile publicate de presa guvernamentală cu răni pe cap şi pe corp.

Generalul Akin Ozturk apare în fotografiile publicate de presa guvernamentală cu răni pe cap şi pe corp.

Toate acestea, încercarea de a instaura teroarea pentru ca prin frică să conducă, aceste prectici ale lui Recep Erdogan îmi aduc aminte de vremurile de teroare din perioada stalinistă din România. Oricum în prezent Turcia a devenit butoiul cu pulbere al Europei și dacă Liderii Europeni nu institue masuri punitive împotriva Turciei cum au făcut și cu Rusia situația va degenera într-un război mondial.

Citiți și  Declaratia halucinantă facută de premierul Turciei. Cele 7.543 de persoane arestate ar putea avea un sfârşit tragic

ERDOGAN a început PRIGOANA | Americanii prevăd lupte de stradă şi haos

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.