Cazul politistului Marian Neagu din Oltenița. Ce se aude?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Cazul politistului Marian Neagu din Oltenița… planează misterul!

În ziarul Ediția din Polițistul Marian Neagu a murit cu zile. Un medic de la Oltenița a refuzat să-l trimită cu o ambulanță la București.

Această știre a mai fost preluată până acum de Adevărul, Libertatea, Ziare com, 101 reporteri.ro, fedeler,ro și poate alte câteva publicații on line. Comentarii destul de multe. Unele acuză pe unii medici, dar fără dovezi, altele deplâng sistemul de sănătate din România. Din partea Ministerului sănătății nu vine nici un comunicat. „Reprezentanții spitalului din Oltenița nu au dat nicio declarație referitoare la acest caz și ne-a solicitat să facem „o cerere în scris„ pentru a afla mai multe amănunte.” scrie în articolul său ziaristul din Călărași. Ce se întâmplă? Cu regretele familiei și prietenilor polițistul s-a dus la locul lui. De ce Ministerul Sănătății nu a dat un comunicat, de ce nu a început o anchetă internă a sa? Se așteaptă cumva mușamalizarea cazului?

Cazul politistului Marian Neagu din Oltenița un mister!!!??

Au trecut 12 zile de la tragicul eveniment. …………………..Tăcere deplină din partea celor implicați. Măcar să spună ca nu a fost de vină nimeni.  Dar cum întunericul naște monștri și tăcerea lor naște suspiciuni.

Iată ce spune o doamnă pe facebook pe 22 iulie 2016

Luiceanu Madalina

Ce bine ar fi dacă acest nefericit caz ne-ar determina să luam atitudine, să nu le mai permitem să-şi bata joc de viața noastră, sper ca cineva care este în măsură să se autosesizeze, aici nu poate fi vorba de malpraxis este vorba de ignoranţă, nepăsare, indiferenţă. Mama mea a avut ,,norocul” dacă îl pot numi așa să facă un infarct în Italia,daca îl făcea aici acum probabil era dusă de 3 ani. A fost tratată într-o ţară în care nu a plătit asigurări medicale ca OM. Dzeu sa-l odihnească pe tânăr, faceți ceva ca moartea lui sa nu fi fost in zadar. Până când nu vor fi trași la răspundere vor continua să facă victime si doamne ferește pentru ca fiecare dintre noi putem fi intr-o situație fără ieșire ca asta. Drum lin spre stele MARIAN NEAGU!
Și totuși ce se va întâmpla? Vom afla vinovații. Vor plăti aceștie pentru moartea tânărului din Oltenița.
Cazul politistului Marian Neagu din Oltenița... planează misterul!

Cazul politistului Marian Neagu din Oltenița… planează misterul!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.