Municipu! Este Oltenița așa ceva?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Municipu! Este Oltenița așa ceva?

De curând guvernul și-a exprimat intenția de a  implementa un nou sistem de impozitare. În articolul „Guvernul reclasifică orașele și comunele, impozitul pe locuință va fi modificat.” se face referire la criteriile în baza căruia va fi încadrat fiecare oraș din România.

Conform unei hotărâri de guvern  Hotărâre a Guvernului privind stabilirea categoriei municipiilor .. se pare că Olteniţa trebuie retrogradată în cadrul localităţilor din România şi respectiv salariile tuturor celor din administrația publică trebuie micşorat. Conform acestei hotărâri iată cum stă situaţia :

Într-o anexa a tabelului iată ce trebuie să aibă o astfel de localitate

Municipu! Este Oltenița așa ceva?

Municipu! Este Oltenița așa ceva? 

 

Municipu! Este Oltenița așa ceva?

Conform acestor criterii Olteniţa nu are filială universitară şi instituţii culturale, iar spitalul se pare că se va desfiinţa după ce a trimis pacienţi acasă pentru că ar avea atac de panică şi apoi ei au murit. V. cazul poliţistului Marian Neagu.

Văd ca la criteriile guvernului nu se vorbeşte de performanţa economică a localităţii, unde după criteriul : Olteniţa — oraş dormitor trebuie să ocupăm primul loc. Acest criteriu este urmare a politicii iliesciene care spune că “ţiganul când s-a văzut împărat întâi pe ta′su l-a tăiat”, deci cu bună ştiinţă Iliescu a început distrugerea acestuia, perpetuată de toate administraţiile postdecembriste. Aici gasiți lista întocmită de guvern

În opinia mea şi a multor altor olteniţeni orașul ar trebui trecut în zona localităţilor defavorizate şi să ne lipsim, de acei oameni încrezuți care nu vor să recunoască adevărul, nu îşi cunosc măsura. Taxele se vor micșora și vor veni mai mulți investitori. Dar noi suntem fuduli și ținem coada pe sus ca să părem altceva decât ceea ce suntem în realitate. Și mai știți voi și altă vorbă cu persoanele fudule și cine sunt acestea.!


¹MUNICÍPIU, municipii, s. n. 1. Oraș mare, având un rol economic, social, politic și cultural însemnat; municipiu — a doua subdiviziune administrativă din România împreună cu orașele și comunele. prima subdiviyiune este judeţul

 

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte