Anvelopele simetrice si caracteristicile lor

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Anvelopele simetrice si caracteristicile lor. Pe tine care tip de protector te avantajeaza la condus? Dupa cum probabil stii, pe piata de anvelope din tara gasim modele diversificate. Avand in vedere ca se disting trei tipuri de protectori (simetrici, asimetrici si cu directie de rotatie), fiecare prezinta tehnologii de dezvoltare specifice, cu parti unde se descurca mai bine, dar si cu puncte slabe. Profilul unei anvelope este deosebit de important, deoarece reprezinta modelul suprafetei de contact a benzii cu asfaltul.

Putem remarca ca anvelopele simetrice sunt mai frecvent intalnite in ofertele la cauciucuri vara, comparativ cu cele destinate sezonului de iarna, in principiu datorita faptului ca protectorul simetric nu se comporta atat de bine in conditii de temperaturi scazute, zapada si gheata pe carosabil.

Anvelopele simetrice

O anvelopa cu protector simetric se poate monta in orice pozitie si faciliteaza un confort acustic superior. In plus, in combinatie cu un mix de cauciuc potrivit, determina o rezistenta mai redusa la rulare si, implicit, scaderea consumului de carburant si cresterea duratei de viata.

Dimensiunile disponibile pentru anvelope simetrice sunt cuprinse intre 13 – 15 inch, putand echipa cu succes in special autovehiculele comerciale. Sunt recomandate mai ales pentru vehiculele cu un motor ce dispune de o putere nu prea mare, cu volum mic si mediu.

Daca prioritatea ta este un sofat linistit, in deplina siguranta indiferent de conditiile de carosabil, mai ales pe timp de vara, si detii un vehicul cu volum mediu ori mic al motorului, anvelopele simetrice pot fi alegerea cea mai inspirata! De pilda, poti opta pentru anvelope Firestone TZ300, Dayton D110, anvelope Goodyear Eagle F1 ASSYM 3 si multe alte modele, disponibile si in magazinele Hilserv din tara!

Anvelopele simetrice

Anvelopele simetrice

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.