Becurile cu led intre mit si adevar

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Cred ca nu gresesc daca afirm faptul ca in orice domeniu de activitate se regaseste macar un mit. De ce se intampla acest lucru? Pentru ca miturile sunt construite pentru a oferi o alta perspectiva domeniului respectiv. Ori cel putin asta este parerea mea in legatura cu miturile. Avand in vedere ca acestea pot afecta activitatea unui domeniu atat din punct de vedere pozitiv cat mai ales negativ, este foarte important ca cei care pot face lumina in cazul miturilor daunatoare sa nu stea prea mult pe ganduri cand vine vorba despre asa ceva. Pentru ca in mediul online am citit foarte multe mituri despre becurile cu led haideti sa vedem care sunt cele mai populare mituri privind becurile cu led care au fost contrazise de catre specialistii din domeniu.

Becurile cu led

Becurile cu led

Becurile cu led

Becurile cu led au o durata de viata mult mai lunga decat vechile corpuri de iluminat. Cu toate ca durata de viata sporita a becurilor cu led, indiferent ca este vorba despre banda led, panou led, etc, reprezinta unul din cele mai importante argumente al acestei noi tehnologii de iluminare, din pacate inca mai exista acest mit fals. Spre bucuria celor care lucreaza in acest domeniu, acest mit este combatut prin argumente solide si logice. Aprinderea aproape instantanee reprezinta unul din argumentele care denota faptul ca mitul enuntat mai sus reprezinta o minciuna.

Chiar daca la prima vedere pare un pic ciudat, atunci cand se doreste achizitionarea unui corp de iluminat unii dintre noi se feresc de cele cu led datorita faptului ca ilumineaza prea puternic. Intr-adevar, in momentul in care tehnologia led a intrat pe piata de profil aceasta era una din probleme. Insa, in momentul de fata tehnologia a avansat si mai mult motiv pentru care in momentul de fata iti poti achizitiona becuri cu led care sa iti ofere gradul de iluminare pe care tu il doresti. Asadar din nou un mit fals in legatura cu becurile cu led.

Pentru a simti ca faci o economie trebuie sa schimbi toate becurile din casa reprezinta un ultim mit pe care vreau sa il demontez in cadrul acestui articol. Intr-adevar pentru a simti cu adevarat ca faci economie din punct de vedere financiar este nevoie sa ai cat mai multe becuri cu led. Insa, cu toate acestea si utilizarea unui singur bec cu led te va ajuta sa economisesti cativa banuti. Trebuie doar sa acorzi o atentie sporita facturii la energia electrica pentru a putea intelege economia pe care o faci.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Un comentariu

  1. Marius S on

    De un an de zile am schimbat toate becurile, absolut toate și nu văd niciun rezultat, exact aceeași sumă de bani am de plată. Mă refer la becurile led Philips de aproximativ 50 lei/bucată!

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.