Profi, un alt magazin la Oltenița

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Profi, un alt magazin la Oltenița

Profi, un alt magazin la Oltenița

Profi, un alt magazin la Oltenița

instantaneu-2-08-09-2016-12-32Astăzi în jurul orei zece a avut loc deschiderea oficială a magazinului profi din Oltenița.

Profi este o rețea de magazine de proximitate, deținut de Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), fondul polonez de private equity administrat de Enterprise Investors (EI). Rețeaua de magazine de discount și de cartier Profi a fost fondată în 1979 în Belgia, și în 2006 numără 146 de unități în Belgia, Ungaria și România, având-ul ca fondator pe Louis Delhaize. Concurenții Profi sunt Kaufland, Carrefour, Lidl, Penny Market, Plus, Mega Image, Billa.

Deschiderea magazinului la Oltenița a fost așteptată în stradă de aproape 50 de persoane care la ora când s-a permis accesul în magazin s-au îmbrâncit să intre în față. De ce? Nu știu pentru că mulți au început să iasă cu sacoșele goale. Pe mulți alții i-am auzit spunând că au intrat din curiozitate. Alții au făcut comparație la preț cu celelalte market-uri din oraș și au spus că li se par a fi la Profi prețurile cele mai mari. Voi păstra și eu pliantul care anunță deschiderea magazinului și prețurile din magazin pentru ca să văd pe viitor evoluția.

Totuși un oraș dormitor cum este Oltenița cred ca nu are nevoie de atâtea supermarketuri. Este drept că un magazin românesc, cel de la Nagi cum îl știam noi sau „Bucur” cum se numea el oficial, care era pe Str. Argesului nr. 45-47, a fost închis.

Cel mai mult lipsesc locurile de muncă din sfera productivă! Acestea cresc puterea de cumpărare a unei comunități. Pentru mine nu reprezintă nici o reușită deschiderea acestui magazin. Unii spuneau ca este bine ca este concurență pentru că vor scădea prețurile. Bahhhhhh!!!! Doar trăim în România și aici se întâmplă exact pe dos. Vă promit că voi urmări evoluția prețurilor și evoluția magazinului și vă voi transmite observațiile mele.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte