Vrei sa-l dai gata? Un ghid pariuri online Sportingbet e tot ce îți trebuie!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

 Vrei sa-l dai gata?

Vrei sa-l dai gata? Un ghid pariuri online Sportingbet e tot ce îți trebuie!

Vrei sa-l dai gata? Un ghid pariuri online Sportingbet e tot ce îți trebuie!

Am avut mereu încredere că pot face tot ce îmi propun, dar nu credeam că voi desluşi cum este cu pariurile sportive doar citind un ghid Sportingbet. Am luat-o de la zero, după ce mi-am pus ambiţia cu al meu.

Într-o zi mă săturasem să îl tot văd cu nasul în site-ul de pariuri. Nu se mișcase acolo de vreo două ore. M-am dus lângă el și l-am întrebat pe ce pariază de necesită atâta concentrare. Fără să își ia ochii din ecran, mi-a răspuns sec: „Ce rost are să îți spun? Oricum nu te pricepi și nu stau acum să îți explic”.

Cineva trebuie să fie rațional în relația asta

Nici nu știu ce m-a enervat mai tare: faptul că a continuat să mă ignore, sau superioritatea cu care a spus „nu te pricepi”. Am vrut să-i amintesc „priceputului” de câte ori a pierdut la pariuri doar în ultima săptămână, dar m-am abținut. Cineva trebuie să fie și rațional în relația asta.

Am ales să nu par afectată de reacția lui și să îi propun o provocare pe care eram sigură că o va accepta. Nu suntem de mult timp împreună – mai precis de cinci luni – dar îl cunosc deja bine și știu cum să îl iau ca să duc o discuție în direcția pe care o vreau.

Pe pariu că sunt mai bună decât tine?

Vrei sa-l dai gata? Un ghid pariuri online Sportingbet e tot ce îți trebuie!

Vrei sa-l dai gata? Un ghid pariuri online Sportingbet e tot ce îți trebuie!

Provocarea suna cam așa: eu am o lună să mă documentez despre pariuri, apoi pornim amândoi de la aceeași sumă. Câștigă cine o dublează cât mai repede sau mai are bani în cont când celălalt îi pierde pe toți.

M-am gândit că o să fie distractiv pentru mine. Îmi place să învăț lucruri noi. În plus, nu cred că există domenii în care femeile nu se pot descurca la fel de bine ca bărbații, cu excepția celor care implică munca fizică extremă. Oricum ai da-o, nu prea poți să descarci vapoare în port.

Am avut noroc cu ghidul

Am avut noroc să găsesc ghidul pentru începători despre care îți povesteam la început și totul a fost simplu. Nu s-a născut nimeni învățat. Dacă ai răbdare și citești ce scrie pe site, totul se reduce la cât de multe cunoști despre sportul pe care vrei să pariezi.

Trebuie să recunosc că m-am folosit de un „mic” avantaj. Am făcut  câțiva ani de handbal la viața mea și am hotărât să mă axez pe pariuri din acest sport, mai ales că mă uit când prind câte un meci la televizor.

Nu este nimic complicat

pariurix-un1ka-3

Am învățat din ghid cum îmi pot deschide de la zero un cont la agenția de pariuri online: introduci datele personale, apoi transferi o sumă minimă de pe card către site. Sunt și alte metode de plată, dar eu am folosit cardul.

Nici nu am început să joc, că am și primit un bonus egal cu suma depusă. Ha ha! Câtă generozitate din partea lor. După aceea am aflat că trebuia să pariez banii ăia de nu știu câte ori ca să fie chiar ai mei. Scria și în ghid, dar nu fusesem atentă la „fleacul” ăsta.

După aceea, intri pe site și poți să joci. Oferta îți apare după ce dai click pe „Pariuri sportive”. Eu am ales „Sporturi”, apoi ”handbal”. Repet: Nu e nimic complicat. Totul este în limba română. Trebuie doar să citești și să aplici ce „spune” ghidul. Am plasat primul meu pariu pe număr de goluri înscrise într-un meci. A fost câștigător! Păcat că am pariat doar 3 lei, așa, de probă.

Am un pont pentru voi

Ușor-ușor am devenit tot mai captivată de pariuri. Nu sunt genul care se uită ore întregi la filme și seriale. Prefer să fac ceva care să-mi pună mintea la încercare. Am început să studiez competițiile de handbal și să mă gândesc ce s-ar putea întâmpla la fiecare meci, chiar dacă nu pun bani pe toate. Mi-am instalat pe telefon aplicația pentru pariuri mobile, pe care e la fel de ușor să pariezi ca și pe site.

Ca să vorbesc în „limbaj de specialitate” acum pot să dau și ponturi. Exemplu de pont: pariați pe mine în competiția cu „priceputul” meu. Vă țin la curent!

 A voastră Ioana

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.