Care este cel mai bun fotoliu de masaj din lume?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Numarul de persoane care sunt interesate de fotolii de masaj japoneze este in crestere. Tot mai multe persoane isi cumpara in cele din urma un astfel de dispozitive, deoarece aceste fotolii masaj aduc o multime de beneficii asupra organismului.

Daca vrei sa iti cumperi un fotoliu de masaj, insa nu orice fotoliu, ci pe cel mai bun, iti recomandam INADA Dreamwave . La ora actuala acesta este considerat a fi cel mai bun fotoliu de masaj din lume. El a fost realizat dupa ani buni de cercetari, de catre ingineri japonezi in colaborare cu experti in arta masajului.
Acest minunat fotoliu de masaj are un design nou, un design care se va potrivi perfect in orice locuinta.
INADA Dreamwave ofera o multime de tipuri de masaj, printre care le amintim pe cele mai importante:
– Full Body – acesta este programul de baza al fotoliului despre care vorbim. Programul dureaza aproximativ 15 minute si maseaza intregul corp cu ajutorul rolelor si pernelor de aer. Programul este ideal pentru a inlatura oboseala zilnica.

– Full Body Air – acest program este pentru persoanele care nu vor un masaj mecanic, fiind un masaj facut exclusiv cu ajutorul pernelor de aer.
– Swing – programul Swing dureaza aproximativ 15 minute si ajuta la restabilirea echilibrului muschilor. Este ideal pentru persoanele care vor sa se relaxeze cu adevarat.

– Youth – acest program este dedicat persoanelor mai tinere, oferind un masaj mult mai delicat, un masaj cu o intensitate redusa, menit sa elimine tensiunea musculara si sa ofere relaxare. Masajul oferit de INADA Dreamwave nu este un fotoliu de masaj doar pentru adulti.

– Strech – acest program este folosit pentru prima data in industria fotoliilor de masaj. El permite extensia coloanei vertebrale.
Daca nu iti doresti niciunul din programele de mai sus, sau alt tip de program pe care noi nu l-am amintit, ai posibilitatea de a opta pentru un masaj personalizat. Ai la dispozitie o multime de combinatii pe care le poti folosi.

INADA Dreamwave este un fotoliu de masaj care iti va masaj integul corp, de la gat si ceafa, pana la calcaie. Se merita sa il incerci. Pentru mai multe detalii intra pe site-ul celor de la INADA Family.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.