Apartamente în Brașov

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Apartamente în Brașov și vizita mea la Radu

Pentru că Radu fiul unui bun prieten al meu și-a cumpărat apartament în Brașov, în cartierul Avantgarden, nu am scăpat să nu îl vizitez.

Radu este fiul unui prieten cu care am lucrat o viață întreagă dar care acum s-a petrecut dintre noi. Între mine și Radu s-a dezvoltat o nouă prietenie. Radu mă respectă și mă iubește aproape ca pe un tată.

El lucrează de mult  la o multinațională și acum a devenit șeful filialei din România de la Brașov. Pentru că avut bani puși deoparte a decis să își cumpere un apartament modern și spațios de la  www.maurerimobiliare.ro. Pentru el și familia lui a fost o mare realizare. În baza prieteniei noastre a insistat așa de mult să îl vizitez în noua casă încât am cedat și zilele trecute am făcut pe neașteptate  un drum la Brașov.

Când eram aproape de a sosi în gara Brașov îl sun pe Radu și îi spun: ”Vezi că sosesc în circa 30 de minute în gara Brașov cu acceleratul XXXX.” Surprins dar și bucuros, Radu vine cu mașina de serviciu la gară unde mă dojenește:

 • De ce mi-ai făcut asta tată Gelu? (ăsta este apelativul cu care mi se adresează). Dacă eram plecat undeva și eu și Irina (soția lui). Stăteai în gară?
 • Am vrut să îți fac o surpriză și doar am vorbit aseară la telefon. Din discuție am înțeles că ești în localitate.
 • Mă duci pe mine la firmă și pe dânsul la mine acasă, spune Radu șoferului.
 • Păi de ce nu vin și eu cu tine?
 • Am mult de lucru și sunt veniți și niște șefi de la centru. Oricum voi devreme astăzi acasă și atunci vedem ce mai facem. Uite astea sunt cheile de la apartament. Cred că pot să o trimit pe Irina mai devreme acasă.
 • Stai măi Răducule, ce este organizarea asta militărească?
 • Vezi că ești la mine acasă și trebuie să mă asculți spuse el râzând! J

Apartamente în Brașov

Tocmai atunci am ajuns și la el la serviciu. După aceea șoferul m-a dus acasă la Radu! Am intrat în apartamentul spațios cu două dormitoare aranjat așa ca în imaginea de mai jos.

Apartamente în Brașov

Apartamente în Brașov

Pentru ca să nu deranjez prea mult în casă am intrat tiptil și după ce m-am dezbrăcat, m-am așezat în fotoliul din living. Am deschis televizorul și am început să aștept. După foarte puțin timp mă trezesc cu Irina în casă care mă ia în brațe și mă pupă de mama focului. Ea știa că nu imi place să îmi zică ”sărut mâna” și începe, râzând:

 • Ce faci tată Gelu, ne iei pe nepregătite?
 • Nu Iri, dar dacă vă anunțam din timp vă făceați programul special pentru mine și nu am vrut să faceți asta. Am venit la voi să vă văd și să scap de gura lui Radu. A venit vremea să vă vizitez, asta a fost. Ce mândru ar fi fost socrul tău să vadă ce ați făcut voi!
 • Da, Dumnezeu să îl ierte, dar lasă amintirile aste. Ce vrei să mănânci?
 • Tot boala asta cu mâncarea o ai? Lasă să te odihnești și tu puțin și poate vine și Radu.

Deodată Irina dispare în dormitor să se schimbe, iar eu am hotărât să mă opresc aici cu povestirea. Revin săptămâna viitoare.

Comments

comments

Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.